Свързани новини

29.05.2013 17:20

Изнасилената зверски Мария в депресия, похитителите с минимални присъди

Видян 2765 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Михаил Пенчев - бившето гадже на Мария от Павел баня, което организира групово изнасилване и кървава гавра за изгората си ще лежи 2,4 г. в затвора. Това реши Военният съд в Пловдив, съобщи Блиц.


Пред Темида се изправиха още редник Васил Ковачев и пълнолетният Дарин Трифонов. На двамата беше наложена условна присъда от 1,4 години. Непълнолетният Ивелин Бубев се сдоби с 8 месеца лишаване от свобода условно. 9 мастити пловдивски адвокати браниха бандата, която извърши зверството. За първи път в кариерата ми нито един от защитниците нямаше доказателствени искания по делото, коментира прокурорът от Военно-Окръжна прокуратура Димо Бъчваров.

На 4 март миналата година 22 годишната красавица Мария от Павел Баня отива с приятелка в дискотека „Лотос” в родния си град. Срещата с бившето й гадже - Михаил Пенчев от Казанлък, по онова време служител във военно поделение, се оказва фатална. Докато отива до тоалетната, извергът я удря, завлича я в колата, пребива я от бой, а след това се гаври сексуално с нея. Пали колата, закарва я до черен път, вика аверите си. Започва кървава вакханалия. Кошмарът напомня филм на ужасите.

Девойката е изнасилвана от четиримата всячески в продължение на часове. Гаврата е съпроводена с безмилостен побой, а изродите не чуват воплите и молбите на момичето да спрат. В групата се включват и други авери, които обаче само снимат. След като удоволетворили нагона си, мъжете, чиято средна възраст е 30 години, закарват Мария в Павел баня и я захвърлят чисто гола. Днес, година след кървавата история травмите от изнасилването по тялото на момичето са зараснали, но то е в дълбока депресия.

Вече не е онази слънчева Мария, която помнехме. Всички се молим на Господ тя да не превърти, коментират нейни приятели. Пред съда Мария е настоявала похитителите и да получат максимална присъда и да лежат в затвора. Всичко обаче са се признали за виновни, изразили са съжаление и са поискали съкратено следствие.

Това е довело да сваляне на предвидената от Закона присъда с една трета, обясни прокурор Бъчваров. В извънсъдебно споразумение двете страни са се договорили да платят обезщетение на Мария в общ размер 20 хил. лева, допълва Блиц.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

водолей