Свързани новини

28.12.2012 11:03

Жена бутна непознат под метрото в Ню Йорк

Видян 1530 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Полицията в Ню Йорк започна издирване на жена, която избягала от станция на метрото в града, след като бутнала мъж пред влак в Куинс.

Вчера в 20,04 ч пътник стоял на платформа за влаковете, пътуващи в северна посока. Според свидетели непозната жена крачела нервно и говорела на себе си зад гърба му, преди да седне на една от дървените пейки на платформата.

След като влакът започнал да приближава станцията, жената скочила и бутнала мъжа пред композицията, докато той стоял с гръб към нея. Свидетелите твърдят, че жертвата не забелязал жената зад него. Мъжът загинал веднага след сблъсъка с 11-те вагона на влака. Тялото му се заклещило под предната част на втория вагон.


Припомняме, че на Коледа подобна драма се разигра и в софийското метро. Тогава мъж с вероятни психически отклонения блъсна жена под идваща мотриса. Късмет и бърза реакция на водача на метрото спасяват жената от сигурна смърт. Към днешна дата жертвата, блъсната пред столичното метро, е с открити счупвания в областта на таза.
Извършената компютърна томография е открила две пукнати малки кости от дясната част на таза и една пукната отляво, като травмата не е от инвалидизиращ тип. Вследствие на счупването обаче е причинен вътрешен кръвоизлив, както и откъсване на мускулен израстък при 4-тия лумбален прешлен.Жената е контактна и не е в шок, но все пак ще остане за наблюдение в „Пирогов" минимум 10 дни.

Стана ясно, че съпругът й също е настанен в болницата в отделението по кардиология, защото след като е придружил съпругата си до „Пирогов" се оплакал от виене на свят и е претърпял кратка загуба на съзнание.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

рак

Ден да общувате открито с партньорите си

Ден да общувате открито с партньорите си, да