20.12.2010 17:43

2011 г. ще бъде най-трудна между 2008 и 2016 г.

Видян 2312 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

“В сравнение с 2011 г., 2010 г. ще ни се стори като приятна ваканция”, довери пред 19’ прогнозата си за развитието на града и света догодина кметът на София Йорданка Фандъкова.


На пресконференцията си за преполовения мандат тя подчерта, че тази 2010 г. беше трудна, а 2011 г. няма да бъде по-лесна.


Без да иска, кметът на София се изказа като нумеролог. Защото идващата 2011 г. е под знака на числото 4.


Това е най-трудната година в 9-годишния цикъл от 2008 г. до 2016 г. Нумеролозите твърдят, че девизът на Четворката гласи: “Залудо работи, залудо не стой”. В нея има голяма мъка, но успокоителното е, че се полагат основите на успеха в начинанията през следващата година Петица – 2012 г., и в Шестицата – 2013 г. Ако се вярва на числата, тогава ще да сме излезли от кризата. Но преди това все пак се иска да преминем достойно през 2011 г.


Най-трудните периоди ще бъдат май – това е месецът Девятка, когато се очаква голямо тресене във всички аспекти на живота ни, поради приключване на цикъл. Нещо такова предсказват и финансистите, според които зорът ще бъде до края на пролетта, след което ще отскочим от дъното на кризата.


Вторият критичен месец е юли – тогава под знака на Двойката се очаква да се разпаднат много проекти, които сме смятали за стабилни. Но пък може и по стечение на обстоятелствата да се удвои общият успех.


Най-тегав обаче ще бъде предизборният септември, когато има двойна Четворка – по номер съвпадат месецът и годината. Който се труди здраво наесен с песен, съвсем скоро ще усети как работата му се отблагодарява.


От октомври, когато ще имаме вот 2 в 1 или 3 в 1 се очаква нещата окончателно да потръгнат и да настъпят добри времена за бизнес.


Негативните аспекти на трудната година Четворка вероятно ще бъдат донякъде стабилизирани от китайския календар. Според него в началото на февруари ще попаднем под знака на Заека.


Ако следваме вярванията на източните хора, той носи късмет, а конкретно през 2011 г. е метален. Това значи, че ще се помага на онези, които правят пари и сериозни неща. Така ще се подготви почвата за Дракона на благоденствието и благополучието през 2012 г.


Съвпадението на нумерологията, банковите прогнози и китайската астрология в гаданията за следващата година на проверка и за добрата идващата после 2012 г. трябва да ни заредят с оптимизъм след сътресенията, които преживяхме.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

овен

Днешният ден ви носи енергия за нови начинания

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днешният ден ви носи енергия за нови начинания.