Свързани новини

04.05.2010 15:20

Адвокат Марковски: В БГ може и щъркелите да започнат да плуват под вода

Видян 3238 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"В България може всичко, може и щъркелите да започнат да плуват под вода." Това заяви топ адвокатът Марин Марковски днес, след като загуби тежко дело за убийство, при което подсъдимия получи 18 години затвор.


На излизане от залата на Шуменския окръжен съд Марковски, видимо ядосан, обвини съда, че е сгрешил. "Много съдебни грешки съм поправял, ще поправя и тая. Има Апелативен и Върховен съд", каза адвокатът. Подзащитният му Назми Исмаил (на 41 г.) от село Развигорово бе признат за виновен в това, че на 1-ви май 2000 г. умишлено прегазил с ладата си и убил 56-годишния овчар на селото Адем Адилов и избягал. Назми трябва да плати и 30 хил.лв кръвнина на близките на жертвата. Адем Адилов бе намерен мъртъв край пътя между селата Развигорово и Единаковци сутринта на 2-ри май 2000 г. По тялото му имало много рани, като патонанатомите установили, че смъртта му настъпила няколко часа след удара. Мъжът бил прегазен от автомобила няколко пъти. По колата на подсъдимия открили следи от ударите. При разпитите Исмаил отричаше да е блъскал някого с Ладата си. Той обясни, че въпросната вечер докато пътувал нещо изхлопало и видял, че колата излязла отстрани на пътя, но решил, че ударил камък. Скоро след това спрял да смени спуканата си гума. Мъжът бил задържан в ареста, но след няколко дни е освободен под гаранция. След като получил първата призовка за делото, избягал в Турция. През 2006-та година Шуменският окръжен съд до осъди задочно, като постанови същата присъда - 18 години затвор, 21 години без книжка и 30 хил.лв кръвнина. През декември миналата година Исмаил бе задържан в южната ни съседка, с която имаме договор за правна помощ. На 30-ти януари той бе екстрадиран в България.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

телец

Днес може да се сблъскате с предизвикателства

Днес може да се сблъскате с предизвикателства, които