Свързани новини

01.04.2010 13:48

Българите в ДПС скарани!

Видян 2734 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

“Супер 19’ хубаво писа, че депутатът Камен Костадинов може да е подарил апартамент на тв звездата Диана Найденова. Може, но едва ли. По-възможно е да й е обещал”, коментира през смях пред нас осведомен източник откъм Сарая.
В момента тлеела битка между българите в турската партия. Старите кримки от групата на Христо Бисеров и Йордан Цонев не се погаждали с младите лъвове около Камен Костадинов.
Вероятно основната причина за конфликта са отношенията с управляващите. Старите врагове на Костов били против одесняване на партията, докато подрастващите политици били склонни на компромис в името на бизнеса.
Българската група като цяло обаче имала по-сериозен проблем. Акциите и на млади, и на стари пред Доган били с по-нисък курс от тези на Нюйорската фондова борса, клюкарят под секрет наши агенти в Сарая.



700 лева плочката в дома на Ментата



На Йордан Цонев някога може да са му викали Ментата. Но той не признава ментетата. 700 лева струва всяка от плочките в дома на неостаряващия политик и финансист. Един от най-богатите бургазлии и съпругата му Пролетина определено имат вкус към лукса. Плочките са избрани специално за тях от колекцията на най-скъпата италианска марка за мода и обзавеждане Фенди.
В софийския им апартамент пък дивани за десетки хиляди били изнесени с найлоните в неизвестна посока и били заменени с нови – италиански като тези на Путин и Медведев в Кремъл, независимо, че на практика не били ползвани.
Семейството е богато не от вчера. Бащата на Пролетина е частник №1 в Бургас. Той държал първия недържавен камион. Тя пък подкарала третия мерцедес в града през 80-те години. Първият бил на митичния първи секретар на Окръжния комитет на БКП Николай Жишев и бил служебен. Вторият пък се паднал на Мария Инджова – една от градските легенди и царски кандидат-кмет на последните избори.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

везни