Свързани новини

12.07.2009 12:44

Борисов: Финансовият министър не трябва да бъде обичан от другите министри

Видян 1661 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В пет часа утре събирам преди първото заседание своите депутати. Ще им кажа как да не гласуват с чужди карти, ще настоявам да се възведе новата електронна система, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, цитиран от БГНЕС.


Още в понеделник ще разговарям и ще видя какви са възможностите за отзоваване за един от депутатите си. Не съм съгласен с него с цялото ми уважение, каза Борисов без да уточнява за кого става дума. Ще направим всичко възможно с останалите ПГ да бъдат съкратени парламентарните комисии на ниво 17-18. 
"Хората очакват открито и честно управление, очакват промяна – единственият начин това да се случи е да дадеш на опозицията контролни функции".
На въпрос има ли опозиция Борисов отговори, че ДПС, реализирала резултат с 200 хил гласа над очакваното, и БСП не бива да бъдат подценявани като такава. Те бързо ще решат партийните си проблеми, има имена там, които знаят как се прави това, подчерта Борисов.
"Нямам навика да се бъркам в работата на другите партии. Моята политика и тактика е била когато свърша нещо да го поднасям на обществото".
Борисов намекна, че може би жена ще задтане начело на НС. Те и в Европа и в Америка по-добре се справят от мъжете. Най-важната длъжност след президента Обама в САЩ е на г-жа Хилари Клинтън., даде пример той
"За нас не е морално след изборите да се назначават посланици – нямам нищо против самите личности, но не е правилно. Вотът на народа го има. Що се касае за подписването на газопровода може да се подпише веднага". 
Не трябва министърът на финансите да бъде обичан от другите министри. Той държи портфейла и в него трябва да има и за баскетбол и за волейбол и за футбол, изрази се метафорично лидерът на ГЕРБ, като уточни, че го е казал на Симеон Дянков. Борисов не се въздържа да не каже колко е доволен от вчерашната победа на българските волейболисти над Куба във Варна. На народа му е нужно самочувствие, допълни той.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

дева

Днес фокусът ви ще се измести към любовта

Днес фокусът ви ще се измести към любовта, романтиката