Свързани новини

14.05.2009 11:15

Раздават фенери на туристите в Слънчев бряг

Видян 1754 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Специални фенери, внос от Китай, ще бъдат раздадени на туристите и гостите на най- големия курортен комплекс на Южното Черноморие - Слънчев бряг. Това каза днес Веселин Налбантов, член на УС на Съюза на собствениците в курорта, цитиран от БГНЕС.


Причината е все още липсващото осветление. На здрачаване може да забележите гостите да си светят със запалки, защото курортът е потънал в мрак. Някои от фенерите са със слънчеви батерии. Така ще украсим и алеите", каза още Налбантов. От януари месец досега таксата за ток в комплекса надвишава 1,6 млн. лева. От община Несебър отказват да я платят, тъй като инфраструктурата не е в ръцете на общината. Малина Стратиева - изпълнителен директор на Слънчев бряг АД каза, че в приватизационните договори на хотелиерите от Слънчев бряг има клауза, с която те се задължават да внасят пари за такса за поддръжка на инфраструктурата. За сезон 2009 собствениците отказаха да платят, тъй като отчисляват към общината курортна такса, която по закон се използва точно за това.
"Държавата трябва да си оправи грешката. Не желаем да бъдем репресирани от чиновническото скодоумие и недомислие", каза в заключение Налбантов. Той и Малина Страитева ще присъстват днес на важна среща в Министерството на икономиката, с надеждата, че проблемът с тока в Слънчев бряг скоро ще бъде разрешен.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

стрелец

Обстановката до голяма степен ще е непредсказуема

Обстановката до голяма степен ще е непредсказуема.