Свързани новини

05.08.2020 13:08

Боклук: ГЕРБер към топ-журналистка

Видян 5057 пъти | Коментари 5
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Грубо и агресивно поведение демонстрираха част от активисти на ГЕРБ на днешната конференция в столичния София Тех Парк. Журналистът от Свободна Европа Полина Паунова бе нападната от младежи с баджове на делегати. Тя бе блъскана, а телефонът, с който снимаше на три пъти издърпан от ръцете й изхвърлен, съобщават от медията.


Виж видео ТУК

Ето какви пише Свободна Европа за инцидента:

Младият мъж с маска, шапка и тъмна фланелка първо беше сред хората, провокирали сблъсъци с антиправителствени протестиращи, а след това няколко пъти отне със сила телефона на журналиста от Свободна Европа Полина Паунова и го изхвърли.

Впоследствие част от младежите, нападнали демонстрантите, проявиха физическа агресия и срещу журналиста от Свободна Европа Полина Паунова, отнемайки няколко пъти телефона, с който ги снима.



"Момчетата, които направиха провокацията отказаха да кажат кои са. Взеха ми отново телефона и го изхвърлиха", разказа Паунова.

Заедно с колегата ѝ от Свободна Европа Генка Шикерова те направиха повторен опит да заснемат агресивните мъже, при който един от тях отново нападна Паунова, отнема ѝ телефона и го изхвърли настрани.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Anonimen 05.08.2020 16:30

    Тия стероидни отрепки са най-вероятно от агитките, от които Тиквата толкова много го е страх. Посегателство срещу журналист е престъпление както срещу личността, така и срещу държавата и трябва да бъде наказано ДВОЙНО !!!! А и баш орките си довели!!! Нормално, това е кадровия резервоар, от който Тиквата черпи с пълни шепи. Известните сред народа като "Гюбре-джии" да обиждат на "боклук"? Това е все едно Евгени Минчев да обижда на "педал" !!!

  • 004 Anonimen 05.08.2020 16:30

    Като искат да си премерят пишките, да заповядат на протестите и нека повторят "Ела тука бе, боклук". А иначе това са поредните комплексирани „мъже“, които се правят на "яки" пред 2 жени !!!

  • 003 Anonimen 05.08.2020 16:29

    На първият научно-технологичен парк в Булгаристан - "София Тех парк" - какво по-добро място да видим как добре сложени субекти с черни маски, тъмни очила, чупят телефони на журналисти и граждани, отразяващи събитието на водещата политическа партия в държавата-кочина, ОПГ ГЕРБ „Гешефт Груп“ !!! Най-важното, не беше казано от трибуната от главната мутра. Най-важното беше отстрани - малките мутри, които биеха протестиращи !!!

  • 002 Anonimen 05.08.2020 14:44

    Забележете как делегатите на ГЕРБ крият лицата си, щом журналист се опита да ги снима. Защо така бе, герберони, нали вашето дело е свято и право.Знаете вие ,дребни душици, че скоро ще има Народен съд, та затуй да се попредпазите от бъдещата народна любов!

  • 001 Anonimen 05.08.2020 14:23

    Част от младежите, облечени в тъмни дрехи и носещи маски, които атакуваха протестиращи и журналисти, коментираха пред "Дневник", че са дошли да подкрепят премиера Бойко Борисов и управлението му.Подкрепящите ББ са МУТри като него самия.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

стрелец