Свързани новини

11.05.2018 14:37

Атака срещу Симеонов заради лотарията

Видян 3740 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Вицепремиерът Симеонов понася удар заради В.Божков и лотариите:"Атаката не закъсня! 24 часа след като предложенията ми за промените в закона за хазарта получиха политическа подкрепа от най-големите парламентарни партии, водещи медии активираха пропагандата срещу мен.


В сутрешните блокове на bTV и Нова нямаше нито дума, нито коментар в студията темата за внесените законопроекти (в т.ч. за хазарта!).


В днешния брой на „24 часа“ има поръчкова статия, опитваща се да ме изкара като най-големия душманин на българския туризъм. От 10 вестникарски твърдения - 10 лъжи. Нескопосано и жалко. Дори не ме потърсиха за моята гледна точка като вносител на законите. А в. „24 часа“ е подписал Етичния кодекс на българските медии, където се говори за точност, обективност, проверена информация и представяне на всички гледни точки. За съжаление,  днешната публикация го приравнява с „Работническо дело“, където по нареждане се „екзекутираше“ партийния враг. Ще видим дали ще ми дадат право на отговор.


bTV пратили хайка журналисти да „душат“ около комплекса на СКАТ в Златоград. Вече 1 година мои „почитатели“ поръчват журналистически разследвания за този обект, както и за мотел „Козия рог“ в Малко Търново, но явно им е трудно да преглътнат, че всичко е законно. Останаха непроверени само кофите за боклук. Дори в момента (12:20 ч.) телевизионен екип обикаля около хотел „Панорама“ в Златоград. Пак в духа на моралната журналистика никой не ме търси за информация или мнение. И те са разписали етичния кодекс!?


От сайта „Актуално“ вчера научих, че съм имал интерес в областта на хазарта и офшорни фирми за онлайн залагания. Разбира се, материалът е анонимен. Да, телевизия СКАТ се развива в телекомуникационния сектор, но нерде телевизия и комуникации, нерде хазарт. Тях вече ги съдя за по-стара публикация, явно ще се наредят до осъдените до момента TV7, Уикенд, и други средства за масова манипулация.


Ясно е, че хазартното лоби няма да се даде лесно. Става въпрос за 3 милиарда лева годишно. В този ред на мисли, благодаря на ГЕРБ и БСП за категоричната подкрепа в посока ограничаване на вредното влияние на хазарта върху българското общество, особено децата и социално слабите. Радвам се, че влиянието на хазартните босове не е стигнало до председателите на най-големите парламентарни групи и се надявам те да удържат на натиска.


Печелим битките засега, но войната предстои!".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

близнаци

Денят ще предложи динамични социални контакти

Денят ще предложи динамични социални контакти. Бъдете