Opel представи възродената Frontera.

Свързани новини

17.04.2024 09:50

Opel представи възродената Frontera

Видян 27343 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

След месеци на очакване германският производител Opel представи нов кросоувър, който ще се настани между Mokka и новия Grandland в гамата на марката, и ще замени Crossland след края на жизнения му цикъл. За модела, който ще бъде оборудван с хибридни и 100% електрически двигатели, е възродено името Frontera.

Новата Frontera има всичко необходимо, за да изпъкне в SUV-гамата на Opel. Новият модел е с по-модерен и атрактивен дизайн от Crossland и използва последната еволюция на решетката Vizor. Черен детайл с висок гланц е интегриран в предната част, заедно с тънки фарове с Eco LED технология и подобрено крило за дневни светлини.



Opel не съобщава размерите на новата Frontera, но тя има типични пропорции за B-сегмента, забележимо е по-голяма е от Mokka и има по-познат силует. Арките на калниците подчертават офроуд характера в сравнение с предшественика му, въвеждайки висока раменна линия и отличителна С-колона, която разделя вътрешното пространство.

Отвътре новата Frontera разполага с инструментален панел „Pure Panel" с два големи 10-инчови цифрови екрана за инструментите и информационно-развлекателната система, всеки разположен зад по-елегантен волан. Свързаността е от ключово значение, така че се предлага опцията за станция за зареждане, която става част от информационно-развлекателната платформа.



Новата Frontera получава 5 места в салона, като предните седалки са проектирани да осигурят високо ниво на комфорт благодарение на технологията Intelli-Seat. Специалните канали намаляват натиска върху опашната кост и са тапицирани с рециклирани материали и контрастни шевове. Задните се сгъват на асиметрични половини, увеличавайки обема на багажника от 460 литра до 1600 литра.

Що се отнася до задвижванията, в основата на Frontera е платформата CMP, която се използва от модели като Fiat 600, Jeep Avenger и редица други кросоувъри на концерна Stellantis. Съответно и задвижващите системи на новия модел на Opel ще бъдат идентични.

Това означава, че клиентите ще може да избират между напълно електрическа версия и двигатели с 48-волтова хибридна технология. Все още няма официални данни, но се очаква електрическата версия да получи мощност от 156 к.с. и пробег 400 км. Бензиновите варианти ще развиват между 101 или 136 к.с.

Източник: automedia



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

овен

Ден да се съсредоточите върху професионалния си живот

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Ден да се съсредоточите върху професионалния си живот