05.11.2008 18:07

Гостите на Марта ще обсъждат социални експерименти

Видян 2305 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Дамското ток-шоу на Марта Вачкова по БНТ1  „Жените“ ще се преобразява всеки четвъртък в дискусионно студио, в което водещата, заедно с нейните гости, ще обсъждат случващото се във вървящото в момента по националната телевизия документално риалити „Животът на другите“. В него всяка сряда зрителите наблюдават как дадена личност е поставена в съжителство за определено време в друг социум, бил той различно семейство или друга работна атмосфера.
От днес обаче аудиторията на симпатичната водеща ще може да види как специално подбрани хора коментират развитието на нещата в „Животът на другите“.  Марта и нейните гостенки ще разискват любопитни теми, злободневни проблеми и конфликти, поставени на фокус в реалити поредицата.
Пред камерите в компанията на Марта днес ще застанат културологът доц. д-р Мирослава Кортенска, журналистката Илиана Беновска, първата водеща в ефира на БНТ1 от ромски произход – Виолета Драганова, говорителката на „Евророма” – Полина Тодорова и социоложката - Илона Томова.  Всички те ще коментират проблемите, свързани с ромите и техния бит. Обект на дискусия ще бъде това как живеят ромите у нас, какво представляват къщите, в които живеят, и каква е хигиената им. За това как малцинствата у нас възпитават децата си също ще стане дума. Гостите на чаровната водеща ще търсят и отговори на въпроса защо ромите са вечно весели, докато българите стават все по-намръщени.
Припомняме, че в петия епизод на „Животът на другите”, излъчен вчера, бившата манекенка и тв водеща Мария Силвестър отиде да живее в квартал „Факултета”. Взаимоотношенията между Силвестър и нейните домакини ще нажежи обстановката в студиото на Марта Вачкова и ще провокира остри спорове. „Българите сме мръсна и необразована нация и не можем да очакваме циганите да не са такива”, заявява журналистката Илиана Беновска по повод хигиената в ромските семейства.  Жените, гости в утрешното издание на едноименното предаване, единодушно ще се съгласят, че лошата хигиена не е въпрос на етнос, а на недоимък и оскотяване в резултат на „нямане”.
До какви изводи ще достигнат Марта и гостите й обаче зрителите на „Жените“ ще разберат утре от 11:00 часа, когато започва предаването.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

рак

Ден да общувате открито с партньорите си

Ден да общувате открито с партньорите си, да