Свързани новини

31.10.2008 09:43

Виолета налетя на Даниела

Видян 2095 пъти | Коментари 0
Гласували 3 рейтинг: 1.3333
много слаба слаба добра много добра страхотна

След изгонването на Влади, Виолета и Даниела се усамотиха в джакузито на двора. Манол сподели колко е влюбена в Иванина, как не е изпитвала такива чувства досега и се страхува, довечера да не изгонят нейната изгора. Вили изслуша внимателно лесбийката и видимо почерпена впи устни в нейните. Последва страстна целувка между двете жени, които след това невъзмутимо продължиха разговора си за Иванина.


Напускането на невзрачния чикагски банкер отприщи страстите и сред останалите съквартиранти. Но в друга посока. Марти се разплака, Филип беснееше на двора, Цецо извади китарата, а Косьо – Скобара запя. „Изгониха овцата сред глутница вълци” коментира натъжен Филип.


И всичко това, докато владо се оправдава след напускането на Къщата: „Не съм гей, ще спя с всички жени от къщата само ги чакам да излязат. Цветан си тръгва на следващите номинации”. Той сподели още, че е спечелил много от участието си и единствено се надява поведението му вътре да е изтълкувано правилно от зрителите. „Не съм отказвал секс на Виолета, просто не я чух в първия момент, а след това дойде и Мила. Аз имам достойнство пред камери бих го направил, но и пред Мила нямаше как”, оправдава недостъпността си брадърът.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

дева