Свързани новини

14.09.2010 17:07

Източиха сметката на Росен от Уикеда

Видян 2598 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Нагли измамници са източили картовата наличност на китариста Росен Григоров от група Уикеда, разкри сам той. Сутринта му се обадили от банката, защото засекли съмнителни операции от банкомат в София през нощта, когато по принцип клиентите не са активни. Удивлението на потърпевшия било още по-голямо поради факта, че картата всъщност не била загубена, тя продължава да се намира у него.


Цяла сутрин пишем обяснения, разказа още Росен и съобщи, че на този етап не можело да се направи нищо повече, защото политиката на банката, от която е издадена картата, била да разгледа и реши въпроса в двумесечен срок. Усилията му в момента били съсредоточени към това процедурата да се скъси максимално.


Само преди две седмици Росен и приятелката му Ваня станаха щастливи родители на Росен Григоров младши. „Ето как ми честитиха раждането на сина ми, който нощес плака много и ние будувахме с него”, пошегува се Росен и добави, че в ситуация като настоящата нищо друго не му остава, освен да придава на злощастната ситуация комичен оттенък.


Не спират източванията на банкови карти у нас, независимо че полицията периодически задържа участници в престъпни групи, които се занимават с този доходен бизнес. В повечето случаи потърпевшите обикновено пият по една студена вода, защото банката обикновено обезщетява, единствено ако картата е открадната или изгубена, а нейният собственик веднага е уведомил за това.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес фокусът ви може да се измести към практичните аспекти


Днес фокусът ви може да се измести към практичните