Свързани новини

20.04.2009 11:30

Пол Ван Дайк омагьоса София

Видян 1842 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Един от най-добрите съвременни DJ-и в света Пол Ван Дайк „омагьоса” феновете си в България с тричасово уникално шоу, предаде БГНЕС. На събитието в Зимния дворец, продължило цяла нощ присъстваха близо 3000 човека, съединени с музиката, извираща от ди джейския пулт. Гостите попаднаха в неузнаваема пищна обстановка от 90 полилея - всеки с различен размер и вид, които висяха от 12 метровия таван, а сред залата непрестанно прелитаха красавици в люлки и въжета. Допълнителен ефект към декора бяха специалните авторски костюми, носени от 10-те танцьорки цялата нощ, които на определен интервал се сменяха на подиума, за да придават на вдъхновението на Пол Ван Дайк още повече естетика и красота.



Събитието откри DJ Steven, който екзалтира публиката, за да може тя в еуфория да посрещне госта от Германия, който изкара над три часов сет. Феновете се насладиха на доста от популярните парчета на Пол Ван Дайк, които присъстваха като фрагменти в сета му. Пол ван Дайк, чието истинско име е Матиас Пол, е роден в Бранденбург, Източна Германия.


Първата му изява като DJ е в легендарния берлински клуб Трезор през 1991 година. Той е автор на едни от най-успешните ремикси на Депеш мод, Бритни Спиърс и Джъстин Тимбърлейк. От началото на кариерата си германецът не слиза от челните места на световните DJ класации и има над три милиона продадени албума. През 2005 година Пол Ван Дайк е номиниран за Грами за най-добър денс/електро албум, но освен това печели множество отличия. До момента има издадени 16 албума.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

дева

Денят е подходящ да се фокусиране върху детайлите

Денят е подходящ да се фокусиране върху детайлите.