Всеки спортуващ с MultiSport в Деня на маратонката ще подкрепи деца и младежи в риск

Свързани новини

24.03.2022 10:55

В петък обуваме маратонки с кауза

Видян 1138 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Всеки спортуващ с MultiSport в Деня на маратонката ще подкрепи деца и младежи в риск


На 25 март, първия петък след настъпването на пролетта, за четвърта поредна година България ще отбележи Деня на маратонката. Тази година кампанията ще насърчи още повече българи да разчупят ежедневието и да обуят маратонките си, като освен удоволствие от спорта и движението, тяхната активност ще допринесе и за добруването на деца и младежи в риск.




Денят на маратонката е социално-отговорна кампания, организирана от Бенефит Системс България, която се бори със заседналия начин на живот на хората в България от 2019 година насам. Една от основните цели на инициативата е да насърчи работещите хора да водят здравословен начин на живот. „Колкото повече хора спортуват – толкова повече хора спортуват! Спортът и движението сами по себе си носят добро, а тази година всеки спортуващ с MultiSport в Деня на маратонката ще донесе добро и за деца и младежи в риск.“, сподели Алиция Любенов, маркетинг мениджър на Бенефит Системс България.


 


За всеки спортуващ с карта MultiSport на 25 март организаторите ще дарят по 1 лев. Генерираните средства ще бъдат разпределени между Фондация „Сийдър“ и Сдружение SOS Детски селища България. Дарението ще бъде използвано за изграждане на спортни съоръжения и настилка, закупуване на спортни дрехи, уреди и аксесоари за деца и младежи в риск, както и за организиране на спортен лагер с грижа за физическото и психическо здраве на младежи с интелектуални увреждания.




Без значение каква спортна активност изберат притежателите на карта MultiSport, този петък техните маратонки ще бъдат полезни не само за тяхното физическо и психическо здраве, а и за това на деца и младежи в риск. Единственото, което трябва да направят е да подготвят спортния екип и маратонките си и да посетят една от множеството възможности за спорт, до които картата им дава достъп. Подробна информация за каузата и как всеки може да се включи в нея, може да бъде намерена на платформата https://benefitsystems.bg/sneakersday2022/.




Тази година кампанията се организира в партньорство с Decatlon, Фондация „Сийдър“, Сдружение SOS Детски селища България и подкастът „Свръхчовекът с Георги Ненов“.




Повече за Бенефит Системс България


 


Бенефит Системс България ООД стартира дейност на българския пазар през 2015 г. Компанията дава възможност на корпоративните си клиенти да предоставят карти MultiSport на своите служители като част от пакета им с мотивационни придобивки. С картата могат да се посещават обекти за спорт и релакс, които са част от партньорската мрежа на организацията.


 


Чрез картата работодателите имат още един инструмент за мотивация на служителите, спортните центрове могат да привлекат нови клиенти, а притежателите имат възможност да избират между голямо количество занимания в удобно за тях време. Следвайки амбицията си да мотивира хората да спортуват, от 2019 г. насам Бенефит Системс България организира кампанията “Ден на маратонката” и участва като партньор в две поредни издания на инициативата „Европейска седмица на спорта“ #BeActive, която се организира от Министерството на младежта и спорта.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

водолей