26.03.2016 08:58

България наказа Португалия с гол на Марселиньо

Видян 2968 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

         Националният отбор на България постигна победа с 1:0 над Португалия в контролен мач, игран на стадион Д-р Магаляеш Песоа в Лейрия. Единственият гол в двубоя вкара Марселиньо, който бе точен в 19-ата минута. За футболиста на Лудогорец мачът бе дебют с националната фланелка.


Португалия пропусна да изравни от дузпа в 67-ата минута, когато вратарят Владислав Стоянов отрази удара на Кристиано Роналдо.


Наставникът на португалския национален отбор Фернандо Сантуш коментира загубата, като заяви, че не е притеснен от поражението и защити звездата Кристиано Ронадо за многото му пропуски, предаде Фокус.


"Роналдо винаги е на ниво - и в клубните си отбори, и в националния.  Днес не вкара, но това е защото си пази головете за Европейското. Създадохме много шансове, но не вкарахме. Щях да съм повече притеснен, ако не създавахме положения. Бяхме много агресивни. Не ни съдете прекалено строго", заяви Сантуш.


От своя страна, Националният селекционер на България Ивайло Петев похвали всички футболисти, като отличи вратаря Владислав Стоянов.


„Първите 10-15 минути бяхме объркани, играхме срещу много класен отбор. Много лесно излизаха на стрелкова позиция. Трудно покривахме. Радващо е, че показахме дух и  себераздаване. Имахме един прекрасен вратар, който хвана абсолютно всичко, каквото имаше. Хвана и дузпа, за което мога да кажа, че в другия пеналт имаше същата ситуация, но съдията така е решил”, каза той.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

скорпион

Този ден предлага възможности за интензивни емоционални преживявания

Този ден предлага възможности за интензивни