Свързани новини

23.04.2014 15:16

Наглост - билети по 245лв. за мача на Левски с Лацио

Видян 1476 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Билетите за ВИП ложата за мача Левски – Лацио, който ще се състои на 23 май, ще бъдат на цена от 245 лева, сензационно обявиха организаторите вчера. Срещата е част от  честванията за стогодишния юбилей на отбора  и ще бъде на Националния стадион Васил Левски. Организаторите оправдаха цената с легендата, че числата „символизирали датата на създаване на клуба” - 24 май (24-5). Добре, че не броят като британците първо месеца, тогава можеха да поискат 542 лв, коментираха фенове. Останалите билети са за сектор Б ще бъдат на цена от 10 лева, което щяло да бъде знак за стогодишнината на футболния клуб. Пропуските за сектор А и сектор Б ще струват съответно 19 и 14 лева, което показвало годината на основаване - 1914 г. Треньорът на баскетболния Левски Константин Папазов, съобщи, че ще бъдат изградени видеостени откъм централния вход на ул. Гурко, откъдето двубоят да бъде наблюдаван от феновете, които не са успели да си купят билети. По думите на Папазов сред останалите варианти за гостуване са били Атлетико (Мадрид) и Бенфика. Испанският отбор обаче може да играе финал в Шампионската лига на 24 май, а португалците са държали двубоят да се проведе на 21 май.


Само преди пет години, през 2009-а Левски понесе нечовешка загуба от Лацио, при това на стадион Георги Аспарухов, напомниха фенове на отбора. Тогава нашият тим падна с 4:0. Дали някой е готов да плати 245 лв. , за подобна гледка, питат се те.



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

овен

Днешният ден ви носи енергия за нови начинания

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днешният ден ви носи енергия за нови начинания.