Свързани новини

20.03.2014 17:03

Левски с нов треньор

Видян 1479 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Собственикът на Левски Тодор Батков обяви името на новия треньор на клуба. След вчерашното отпадане от турнира за Купата на България (б.р. - загубата с 0:2 от Ботев (Пловдив) Антони Здравков съобщи, че напуска, а начело на отбора застава Елин Топузаков. Топчо до момента беше помощник на Здравков, а още в събота срещу "канарчетата" в срещата за първенство ще запише официален дебют начело на любимия клуб.


"Не съм много добре, но не се предавам. Преди малко ми дойде малко вдъхновени и четох тефтерчето на Левски. На Васил Иванов Кунчев Левски. Това ми дава вдъхновение. Всяка дума от там е актуална днес. Може би 150 години, след като е писано. След фиаското в Пловдив единственият, който ми се обади е Елин Топузаков, и ми каза, че той е това, което е заради Левски. Много хора ми се обадиха още... да ми се извиняват, да изказват съжаления за отпадането, да кажат за здравословни причини, както и вечно заподозрените кандидати да поемат отбора. Лицензът на Топузаков е формалност, която ще бъде решена", обяви пред "Дарик" Тодор Батков.


"Аз не мога да бъда ликвидатор на Левски. Ако исках да бъда такъв, можех да бъда такъв през март 2004 година, когато бе ситуацията с Майкъл Чорни. Тогава можех да се изявя като такъв, да си взема чантичката и да си остана анонимник. След това бе 2009-а, когато имахме неуспешно представяне в Европа и в първенството", добави Батков.


"Спирам плащането на заплати на първия отбор. Имат да изиграят 11 мача - мачове на истината и на честта... на честта на Левски,на синята фланелка, на Гунди, на публиката. Мачове, в които да покажат, че са мъже. Хората, които ще водят отбора след лятото, да могат да преценят кои от тях да оставят и с кои ще се  разделяме", каза още адвокатът. 


"Ако покажат воля, характер, ако губят, но са играли с желание и са умирали на терена, ще си получат заплатите накрая. Сега съм категоричен - спирам им плащането на заплати. Който не го устройва, да се яви при Баждеков, да оправят документите... и да върви по дяволите!", закани се още афектираният Батков.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

телец

Днес може да се сблъскате с предизвикателства

Днес може да се сблъскате с предизвикателства, които