Свързани новини

29.04.2013 10:27

Осъдиха ултраси на Левски и ЦСКА

Видян 2050 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Левски измъкна по драматичен начин победата във вечното дерби с 2:1. Победното попадение на Жоао Силва падна в последната минута на редовното време на двубоя.


Така сините запазиха шансове за титлата, докато тотално отказаха вечния си съперник за нея. Сега Милен Радуканов трябва да стяга момчетата си за борбата за Европа. Левски поведе чрез Христо Йовов в 40-ата минута, за когото това беше последното вечно дерби. Ветеранът вкара 125-ия си гол в А група в своя мач номер 300 за столичния гранд. Марсиньо обаче успя да изравни с великолепно попадение в 70-ата минута. Червените бяха смълчани в заключителните секунди на мача, след като Жоао Силва вкара победния гол с глава, след като беше изпуснат от защитата на ЦСКА.


Червените фенове продължиха войната с Българския футболен съюз. От това обаче единствено губи любимият им тим. Няколко души от сектор Г издигнаха напсуваха с транспарант БФС, който за пореден път ще глоби клуба. След мача полицията прибра 65 фенове от двата отбора за хулигански прояви. Двете агитки изпотрошиха автобус 204 на столичния бул. Евлоги Георгиев. В поредното изтъпление на ултрасите пострада 17-годишно момиче, което беше уцелено с камък по главата и спешно бе откарано в болница. За радост, контузията й не е сериозна и след като е била превързана, тийнейджърката е изписана за домашно лечение. Тя разказа, че в автобуса е било истински кошмар и пътниците са лягали на пода, за да не бъдат обстрелвани от агитките, които са си „разменяли” каквото им падне. В рейса са хвърчали камъни, мобилни телефони и стъклени бутилки. Автомобилът е с изпотрошени стъкла и спукана гума. Според очевидци, феновете са финтирали 240-те полицаи, които пазеха мача и са си устроили битката импровизирано и на живо преди мача. Служителите на реда в столицата успяха да разгадаят чрез социалните мрежи, че предстои бой в Борисовата градина. До подобни инциденти в летния ден, в който излязоха хиляди на разходка в центъра на София не се стигна заради своевременната намеса на полицаите, които първоначално заловиха 34 души с боксове и палки. От МВР заявиха пред 19’, че част от тях са били осъдени още вчера, по бързата процедура, и са глобени с по 200 лв. за хулиганство.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

риби

Не позволявайте да ви налагат темпо на работа

Не позволявайте да ви налагат темпо на работа, което