04.11.2008 15:49

Бензема в Барса или Реал от догодина

Видян 1461 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Суперзвездата на Олимпик Лион Карим Бензема обяви сензационно, че най-късно през идното лятото ще напусне родния си отбор и ще се присъедини в Барселона или Реал Мадрид, въпреки че интерес към него има от страна на Манчестър Юнайтед и други грандове.
„Моето бъдеще? Харесвам Испания. Следващата година ще играя за Барса или Мадрид”, категоричен е френският национал, сочен за новия Зинедин Зидан. Като проблем за трансфера на Бензема може да възникне свръхвисоката трансферна сума, която Лион иска за него. Според слуховете французите ще настояват пред евентуалния купувач на таланта за космическите 100 милиона евро. „Някои хора казват, че не мога да играя на най-високо ниво. Колко абсурдно. Имам много да уча и все още израствам. Аз съм само на 20 и работя здраво, за да се развивам през цялото време”, категоричен е Карим Бензема. Ако той си тръгне от френския шампион има голяма вероятност въпреки присъствието на звезди като Жуниньо, тимът да изпадне в криза. Причина за това е фактът, че през последната година французите се разделиха с доста от ключовите си футболисти.
Днес Лион излиза на своя стадион срещу Стаяуа (Букурещ) в мач от Шампионската лига. В предишния кръг двата отбора сътвориха голова фиеста, като французите надделяха в крайна сметка с 5:3. Другите двубои от най-комерсиалния турнир ще противопоставят Олборг и Виляреал, Арсенал и Фенербахче, БАТЕ (Борисов) и Зенит (Санкт Петербург), Селтик и Манчестър Юнайтед, Динамо (Киев) и Порто, Фиорентина и Байерн (Мюнхен), Реал (Мадрид) и Ювентус.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

водолей

Може да откриете, че прекарвате повече време сами

Дали заради разпукващата се пролет или просто е дошъл