Свързани новини

02.08.2009 12:52

Хамилтън: Нямам шанс за титлата

Видян 1908 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Световният шампион Люис Хамилтън заяви, че няма да може да защити титлата си през новия сезон, тъй като разликата от него до лидера при пилотите Дженсън Бътън е прекалено голяма и не може да бъде наваксана. Пилотът на Макларън-Мерцедес сподели пред медиите в Ню Делхи, където е на еднодневно посещение, че не вижда как може да се постигне обрат в шампионата. Той каза: "Аз наистина не знам какво ще се случи в последните седем състезания. Ще бъде много, много трудно да застигна Бътън. Той вече ми води с прекалено много точки. Дори и да успея да спечеля максималния брой точки до края на сезона, няма да мога да го изпреваря". Англичанинът спечели последния старт - Гран При на Унгария, след като "сребърните стрели" започнаха трагично сезона. Хамилтън допълни, че е развълнуван от факта, че ще може да се състезава срещу Михаел Шумахер, който ще смени Маса на старта във Валенсия: "Да бъда на една и съща писта с такава легенда е нещо невероятно за мен. Очаквам с голямо нетърпение да се състезавам с Шумахер", цитира БГНЕС. 


Агенцията предаде още, че седемкратният световен шампион е посетил контузения пилот на Ферари Фелипе Маса в болницата в Будапеща. В същото време лекарите потвърдиха, че бразилецът се прибира вкъщи през следващата седмица.

Германската легенда обяви в четвъртък, че ще замени Маса зад волана по време на Гран При на Европа на пистата във Валенсия на 23 август, като има вероятност смяната да остане факт и до края на сезона. "Пилето" посети днес Маса, но не пожела да разговаря с медиите пред болницата в унгарската столица.
Лекарят на Маса Дино Алтман обаче разказа и днес какво е състоянието на неговия пациент. Той заяви: "Фелипе се възстановява добре, снощи се разхождаше по коридорите ...всичко върви в правилната посока. Той очаква с нетърпение да се прибере у дома, което показва, че се чувства добре. Ние смятаме, че Фелипе ще лети в понеделник за Бразилия".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

стрелец

Обстановката до голяма степен ще е непредсказуема

Обстановката до голяма степен ще е непредсказуема.