26.09.2008 12:46

Фетел отрича, че ще се върне в Ред бул

Видян 1869 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Пилотът на Торо Росо Себастиан Фетел отрече, че ще премине в Ред Бул Рейсинг през следващия сезон, като заяви, че връщане в бившия му тим ще е крачка назад за него.


21-годишният германец e най-младият пилот, печелил състезание от елитно ниво, след като финишира пръв на Монца. Себастиан премина от Ред Бул за да замени отказалият се Дейвид Култард. След напускането на младата звезда Ред Бул направи сериозна крачка назад, докато в Торо Росо от няколко месеца се забелязва развитие. Спряганият за бъдещ световен шампион Фетел не изрази никакви съжаления за състоянието на екс-отбора си. „Не, изобщо. За себе си съм убеден, че ще поема правилния за кариерата ми път през следващата година”, каза той пред официалния сайт на Формула 1. „Очевидно е, че има много работа в Ред Бул, но аз не смятам, че работата в Торо Росо е по-малко”, заключи немският талант. „За мен е по-лесно да съдя за ситуацията в Торо Росо. Знам също колко усилено работим и за мен резултатите на Монца са абсолютно заслужени. Колкото до Ред Бул – не смятам, че в последните няколко състезания те използват 100 процента от потенциала си”. Фетел тества болида на Ред Бул RB4 миналата седмица в Херес, за да получи представа как автомобилът може да бъде подобрен.


„Колата е много сходна с това, което съм карал в този отбор. Смятам, че разликата е само в екипът, в хората”, коментира пилотът. „Главната причина да тествам RB4 бе за да получа първото си впечатление от работата с хората там, с инженерите, да почувствам атмосферата в отбора, защото това е много по-важно от реалното тестване на болида. Много съм уверен за следващата година и аз не вярвам, че това е крачка назад".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

дева

Днешният ден подчертава важността на оригиналността

Днешният ден подчертава важността на оригиналността,