А може би трябва да поговориш с някого

Свързани новини

09.06.2023 12:06

Световен бестселър излиза и на български

Видян 1927 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Излиза световният бестселър „А може би трябва да поговориш с някого“  -автобиографична книга за терапевта като пациент и за всичко онова, което остава скрито в нашия живот. Книга, която задава въпроса: „Как се променяме?“, и отговаря:


„Във взаимоотношенията си с другите хора“. А взаимоотношенията между терапевти и пациенти, за които Лори Готлиб пише, изискват пълно доверие, за да може да настъпи каквато и да е промяна. „А може би трябва да поговориш с някого“ (Колибри) е книга, каквато досега никой психотерапевт не е писал. Това е книга за терапевт, който се подлага на терапия, за начина, по който протича една терапевтична сесия. Авторката проследява сложните понякога отношения между терапевт и пациент и драматичния път на човека към душевното равновесие. С разбиране и съчувствие към човешкото страдание Готлиб ни превежда през собствените си изпитания и през изпитанията на пациентите си.


Прави го с лекота, професионално умение и ненатрапчиво чувство за хумор. Творба като тази на английски език се нарича a must-read – книга, която трябва да се прочете на всяка цена. Родена през 1966 година, Лори Готлиб е уважавана американска писателка и психотерапевт. Работи като журналистка в NBC по времето, когато се снима сериалът „Спешно отделение“. Тогава решава да завърши медицина и впоследствие става психотерапевт. Автобиографичната ѝ книга „А може би трябва да поговориш с някого“ е включена в списъка на бестселърите на „Ню Йорк Таймс“ и е специално отбелязана от най-престижните американски списания. Книгата има и телевизионна адаптация.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

лъв