SOLAR

Свързани новини

24.04.2024 12:04

SOLAR ще събуди нощна София през юни

Видян 1257 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Съвсем скоро SOLAR ще посъбуди столицата с едно събитие в крак с най-модерните парти тенденции в света. Събитие, което ще достави на българската публика емоция, съпоставима с култови локации като Ибиса, Маями, Амстердам и Лондон.


На 7 юни еднo от най-горещите в момента дуота CAMELPHAT, в колаборация с младия френски продуцент и диджей MARTEN LOU, ще бъдат гости на първото за годината събитие SOLAR. Парти локацията, избрана от организаторите, е Интер Експо Център, където ще бъде реализирана характерната за SOLAR продукция, атмосфера, саунд и мултимедия. CAMELPHAT са сред установените лидери на мелодичното техно, неизменна част от ключови събития като Tomorrowland, Coachella, Lost & Found, Creamfields. Мултиплатиненото диджей и продуцентско дуо от Ливърпул се нарежда сред най-продаваните артисти на Beatport за всички времена.


Dave Whelan и Mike Di Scala се радват на международен успех от излизането на хита „Cola” през 2017 г., който оглавява реномираната класация на Billboard и им носи номинация за Грами. Те не слизат от върха, а продължават с още топ сингли като „Panic Room” и колаборации с Au/Ra или Jake Bugg като „Breathe” и „Be Someone”. Дебютният им албум „Dark Matter” е със „Сребърен сертификат“ за продажби и включва партньорства с легендарния Ноел Галахър от Oasis – в песента „Not Over Yet”, както и с водещи имена от електронната сцена като Cristoph, ARTBAT и Ali Love. Звученето на CAMELPHAT не спира да се развива, а графикът им е все така наситен.


Освен че са резиденти в Pacha, те са и сред хедлайнерите на Radio 1’s Dance Weekend на Ибиса този август, наред с имена като Jazzy & Belters Only, Dom Dolla, Gorgon City, Armand Van Helden. Рилийзите също не стихват – в края на миналото лято излезе новият им албум „Spiritual Milk”, в колаборации с Anyma, London Grammar, Kölsch и още. Албум, който според тях отнася съзнанието далеч от ежедневния живот, и който води към следващите им серии от ремикси. Преди броени дни излезе и прясна тяхна версия на парчето на Snirco & Millero „Sweet Moment”, a в началото на годината феновете най-накрая се насладиха в платформите и на дългоочаквания рилийз на парчето им „Running Man”. В шоуто SOLAR на 7 юни ще се включи и MARTEN LOU, диджей, продуцент и автор – един от най-обещаващите изгряващи артисти на сцената на дийп хауса и мелодичния хаус. Неговото парче „My Love For You (Yebba's Heartbreak)“ го постави в центъра на вниманието и му спечели огромна глобална подкрепа от топ артисти като Keinemusik, Adriatique, CamelPhat, Blond:ish, HUGEL, Robin Schulz и много други. С последните си рилийзи за лейбъла на Drake – OVO, FFRR или Atlantic Records, MARTEN LOU създаде собствен отличителен звук. EP-то му „No One Like You“ бе представено от самия Pete Tong в неговото шоу, а разбиващата му мелодия „My Love For You“ е основна по BBC Radio1.


Наелектризиращото му сценично присъствие го отвежда до някои от най-популярните места по целия свят като Ибиса, Ню Йорк, Сао Пауло, Сен Тропе, Париж, Доха, Истанбул, Миконос и много други. Докато завладява публиката си със своите заразителни шоута и постоянно работи върху нова музика, MARTEN LOU върви по своя неоспорим път на успеха. През март CAMELPHAT и MARTEN LOU се присъединиха към звездния състав от артисти, които ремиксират албуми на WhoMadeWho, като представят своите интерпретации на неотдавнашното сътрудничество между датската група и австралийката RY X „Love Will Save Me”. Ново парче заедно? Предстои да изживеем несравнимата им енергия в една вечер в София на 7 юни в Inter Expo Center, когато SOLAR ще разгърне нестихващия си потенциал да радва феновете на качествения и актуален звук и фестивалните емоции още в началото на лятото.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

везни