Програмата за SOLAR Island за втория уикенд на август ще започне с дебютното гостуване на легендарния Diplo у нас заедно със Seth Troxler на 11 август през нощта

Свързани новини

07.08.2023 12:05

SOLAR Summer и SOLAR Island се сливат в 48-часов фестивал

Видян 2607 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

SOLAR Summer даде своя старт с едно незабравимо събитие на пристанище Бургас.


Дългоочакваното гостуване на Solomun се превърна в близо час над потвърденото от екипа му време, а връзката му с публиката беше неповторима. 


"Историческо парти, което спокойно попада в личния ни ТОП 10 през годините", споделят организаторите от YALTA CLUB за първото събитие от поредицата SOLAR Summer.   В резултат на откриващата фестивална вечер на пристанището, в община Бургас са получени редица сигнали от граждани, притеснени от нивата на звука и от продължителността на събитието. Многобройните оплаквания довеждат до молба към организаторите за предприемане на мерки за предстоящите летни събития, свързани с ограничения и компромиси относно стандартите, които YALTA CLUB не са склонни да направят.


Общите усилия на организаторите и община Бургас водят до решението, което беше обявено вчера в официалната страница на клуба. Всички събития от лятната програма на SOLAR Summer се местят на остров Света Анастасия, където публиката ще се забавлява в продължение на 48 часа. Билетите за събитията на острова важат без презаверка, но капацитет ще бъде ограничен, а цената на нощните партита скоро ще бъде променена.


Програмата за SOLAR Island за втория уикенд на август ще започне с дебютното гостуване на легендарния Diplo у нас заедно със Seth Troxler на 11 август през нощта. Продължава с Нюйоркският ветеран Victor Calderone през деня на 12 август и Denis Horvat през същата нощ. Мащабният фестивал на остров света Анастасия ще приключи в компанията на техно величието Dubfire през деня на 13 август. Очаквайте допълнителна информация и разписание за корабите, които ще  транспортират до и от острова по време на целия уикенд.


На 5 август, зад пулта бяха аржентинецът Hernan Cattaneo и резидентът на YALTA CLUB Liubo Ursiny. Дневното парти продължи от 12:00 до 21:00 часа, когато двамата артисти представиха дълъг съвместен "back 2 back" сет, за трета поредна година. На 6 август, в същите часове, на острова пристигна Kristian Beyer от дуото Âme, който представи удължен сет за публиката.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

скорпион