Свързани новини

08.11.2010 16:05

Още една пътека за всеки, който иска да събуди най-дълбоките кътчета на търсещата си душа

Видян 2630 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Почитаният в Лос Анджелис new-age гуру Риз Мирца идва в България за поредица от сесии и сеанси, които променят личното усещане за живота.
Всеки един от нас има духовни водачи, които се намират в друго измерение и същевременно с това винаги до нас. Как се казват те? Как да общуваме с тях? Как да събудим любовта и най-чистата си сила? Как да живеем в баланс и хармония със себе си, с природата и живия организъм - Земята? Как да се самолекуваме? На тези и други уроци добросърдечно ще ни посвети Риз Мирца - модерният new-age гуру, който ще посети България на 1 декември 2010 г.


Наричат Риз Мирца new-age, защото изглежда като всеки млад мореден човек от съвременния свят, но притежава космичен заряд и присъщата за индйците мъдрост, с които повдига духа на всеки, общувал с него. Риз Мирца се радва на щастието на много хора по света, на които е помогнал да се отворят към информацията във вселената – тази над нас и тази дълбоко в нас.
Десетдневната (3-12 декември) софийска визита на известния гуру ще е под наслов Awaken the Love You Are! – Събудете Любовта, която Сте! и ще се проведе в популярни йога студиа в града.  
По време на тези срещи Риз ще докосне всеки с невероятната Светлина и Любов, която излъчва. Срещите са за всеки, който има нужда да получи отговори на важни житейски и духовни въпроси. За всеки, който търси личностно развитие и хармония и баланс с Всичко около нас. Всеки ще може да получи своите напътствия от Духовния си водач, за да изгради Своя свят – по-осъзнат, по-любящ, по-хармоничен!
Риз Мирца е в готовност да се срещне с вас за разговор-интервю по време на престоя си и да отговори на вашите въпроси, дори и сега чрез жива връзка в Skype.
Ето какво ще ни довери Риз Мирца, по време на десетдневната си визита в София.
Групови сесии
Circle of Light - транс ченълинг групи
Разтърсващо преживяване, където ставате свидетел как Риз Мирца влиза в транс и прави транс ченълинг. Така чрез него вие се свързвате със своя личен Духовен водач и получавате напътстващи послания за всеки аспект от живота си; можете да задавате въпроси от всяко естество, отговорите на които могат да променят живота ви; можете да чуете красиви и дълбоки послания от Великите Учители на Вселената.
Медитативната практика на Риз е помогнала на много хора да постигнат по-добра концентрация и вътрешен мир чрез медитация. Риз използва фокусирана визуализация в своите медитативни практики. Големият му опит в дълбока и концентрирана медитация му позволява да ви напътства и да ви покаже как и вие да влизате в дълбоко медитативно състояние и ще ви отведе на по-високи планове на осъзнатост и вибрация.
 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

дева

Новите запознанства ще са леко странни

Новите запознанства ще са леко странни. Ще започнат