Прокудените

Свързани новини

19.05.2023 13:35

Нов завладяващ трилър от авторката на Сушата

Видян 1913 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Федерален агент Арън Фолк се завръща в градчето Марали Вали, дълбоко в австралийската провинция, за кръщенето на новородения син на приятеля си Грег Рако. Мистериозните случаи обаче не спират да го преследват дори по време на почивка. През уикенда се навършва година от изчезването на Ким Гилеспи. В една топла пролетна нощ, по време на популярния местен фестивал на храната и виното, тя завива спящото в количката си бебе, оставя го до виенското колело и изчезва в тълпата.


Оттогава никой не я е виждал. Разследващите намират маратонката ѝ в язовира, но така и не разкриват какво се е случило с младата жена. Фолк решава да се разрови в забравения случай с изчезването на Ким, която е голямата любов на брата на Рако. Привидно сплотената приятелска групичка обаче се оказва раздирана от конфликти. Отдавна забравени истини започват да изплуват на повърхността, но дали те ще се окажат ключът към разплитането на мистерията? Джейн Харпър е авторка на международните бестселъри Сушата, В дивата пустош, Изгубеният и Оцелелите. Книгите й са издадени в 40 страни, а по Сушата бе направен филм с участието на Ерик Бана.


Джейн печели множество престижни награди, сред които Роман на годината на Австралийските книгоиздатели и на Австралийските независими писатели, Златна кама на Асоциацията на писателите на криминални романи и Най-добър криминален роман и трилър на годината на Британските литературни награди. Работила е като журналистка в Австралия и Великобритания, а днес живее в Мелбърн със съпруга си и двете им деца.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

водолей

Денят е подходящ за идеи, свързани с иновации и креативност

Денят е подходящ за идеи, свързани с иновации и