Междувременно в Пейшънс, шериф Майк (Кори Рейнолдс) и Лив (Елизабет Боуен) са все по-близо до разплитането на мистерията около убийството на Сам Ходжис

Свързани новини

01.09.2022 15:58

Извънземна есен по FOX

Видян 879 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Сезон на 2 на „Местен извънземен“ е с премиера 1 септември от 22:00 часа. Научнофантастичната комедийна драма „Местен извънземен“, базирана на комиксите на „Dark Horse“, разказва историята на извънземното Хари (Алън Тудик), чийто космически кораб се разбива на Земята. Tой трябва да приеме самоличността на лекар от малък град и някак да се впише в местната общност.


Опознавайки света и живота на хората, той започва да се пита дали си струва да се спаси човечеството и ежедневно се бори с моралния аспект на тайната мисия, която го е довела на планетата ни. В новата си мисия да защити хората на Земята, Хари се бори да запази извънземната си идентичност, докато човешките му емоции стават все по-силни с всеки изминал ден. По време на едно приключение, което води Хари и Аста (Сара Томко) чак до Ню Йорк, Аста го отвежда в обятията на някой, когото той може да нарече семейство.


Междувременно в Пейшънс, шериф Майк (Кори Рейнолдс) и Лив (Елизабет Боуен) са все по-близо до разплитането на мистерията около убийството на Сам Ходжис.В ролите: Алън Тудик като Хари Вандерспийгъл | Сара Томко като Аста | Кори Рейнолдс като Шериф Майк Томпсън,Ливай Филър като Майор Бен Хоторн | Елизабет Боуен като Лив Бейкър. Сериалът Орвил: Нови хоризонти, сезон 3 тръгва по FOX на 12 септември от 21:00 часа и ще се излъчва всеки понеделник от 21:00 часа. Епичният приключенски сериал на Сет Макфарлън „Орвил“ се завръща. Действието в поредицата се развива 400 г. напред във времето.


В „Орвил: Нови хоризонти“ екипажът на U.S.S. Oрвил продължава своята изследователска мисия, като едновременно проучва тайните на Вселената и навигира сложни междуличностни отношения. В ролите: Сет Макфарлън (капитан Ед Мърсър), Ейдриан Палики (командир Кели Грейсън), Пени Джонсън Джералд , Скот Граймс, Питър Мейкън  и Джей Лий.

 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

рак