Но ако следващият им ход се провали, оставането също няма да е опция

Свързани новини

29.07.2022 17:17

Живите мъртви с трета част от сезон 11 по FOX

Видян 720 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Тази есен премиерно по FOX от 03.10. ще се излъчват финалните осем епизода от хитовия сериал „Живите мъртви“ в сезон 11 част 3. След потискащото нашествие на скакалците, още по-голямо изпитание се стоварва върху отделните членове на всяка от групите. С издигнати знамена на Общността в Хилтоп, Александрия и Оушънсайд, няма време за изготвяне на планове и стратегии за тези, които са на път. Това е една надпревара с времето, борба за оцеляване и спасяване на онези, които все още живеят в Общността, преди Хорнсби да изпълни своето отмъщение. В Общността статията на Кони предизвиква по-голям хаос от планираното.


Разкриването на корупцията на Милтън, с надеждата да се създаде по-добър, по-справедлив свят, може вместо това да изложи всички на риск. Заради огромния дълг, който са натрупали групата от герои, и липсата на алтернативно място за живеене, напускането на това място никога не е било опция за тях.


Но ако следващият им ход се провали, оставането също няма да е опция. Това, което смятат да предприемат, само ще привлече нови опасности с тежки последици. Часовникът тиктака и за героите ни в Общността. Всяка от групите продължава да попада в неконтролируеми ситуации и заплахи дебнат зад всеки ъгъл, както мъртви, така и живи. Напрежението ескалира с наближаването на деня на разплата за всички. Дали индивидуалните им преживявания ще ги обединят, или ще ги разединят завинаги? Борбата за бъдещето продължава да се разпалва и от зловещата популация на бродещи. Не всички ще оцелеят, но за някои живите мъртви продължават да живеят...

 снимка: fox



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

лъв