Последният Егур, Егур в старото руско посолство на ъгъла на улиците Раковски и Московска в сърцето на София е елитно по публика място, но посещението ни поднесе неприятни изненади.

Свързани новини

27.06.2022 17:44

И ДА, И НЕ! Неприятни изненади в Егур, Егур

Видян 4387 пъти | Коментари 2
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Последният Егур, Егур в старото руско посолство на ъгъла на улиците Раковски и Московска в сърцето на София е елитно по публика място, но посещението ни поднесе неприятни изненади.


 


Фирмената салата представляваше цял домат, който клиентът разрязва сам, поднесен в компанията на възизсъхнал хляб и неприятно ронеща се, като пресечена, бурата. Пъстървата с орехи по арменски е нещо, което е твърде далеч от истината, която сме виждали и на езерото Севан, и в Ереван. Неприятно е, че други типични арменски ястия са отпаднали от менюто.


 


Изобщо не искаме да коментираме твърде бавното обслужване при голямо изобилие на келнери. ДА-то е за пържолата на майстора – елементарна свинска вратна, но направена добре и



единственото нещо, което си заслужаваше цената. Понеже сме клиенти на Егур, Егур, откакто го има на различни места в София, и навсякъде неведнъж сме го посещавали, гастрокритиката ни е с надеждата нещата да се променят за добро.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Тихомир Томов 28.06.2022 00:12

    Много неща говорят, че 4-те племена имат общ произход: евреите, гърците, арменците и циганите. - те са изгонени от едно и също място - от Северна Африка (Египет и Етиопия). - Те са еднакви - по характер, по миризма, по навици, по търгашество и мошеничесто, по наглост и злоба, по мърлявщина , мързел, и пр. Гърците имат древни легенди, според които произхождат от Египет, дори древногръцки автори ги наричат "синовете на Египет". Когато се домъкват по нашите земи - Балканите и Мала Азия - те са пиратско племе. Каквото и да се говори гърците очевадно са много по-близки до семитите, отколкото до бялата раса. Циганите винаги се е считало, че произхождат от Египет. Затова и името им в английски е "джипси" (и в други езици). Нова версия е, че произхождали от Индия. В български и балканските езици циганите също се наричат "гюпци", "гюпти". "Гюпти" е името и на албаниските (албанизирани) цигани, които са дошли в Албания ..от Египет - ето откъде идват шиптърите, за които много хора повтарят, че не са албанци. - И четирите племена се местят насам-натам по света и навсякъде са паразити. - Законите на Ману в древна Индия не правят никаква разлика между евреи и цигани - отделят ги от всички други касти и това са двете общности, които се считат за проклети и изобщо са извън кастовата система. - Евреите имат едно "изгубено" племе. Всъщност то никъде не е изгубено - просто това са чифутите, които не са искали да тръгнат с Моисей и са останали в Египет. Оттам идват циганите и гърците.

  • 001 ха ха 27.06.2022 18:49

    Парвенюта и еснафи бол, да си дават парите за боклуци като искат да се правят на елит и вип с арменски манджи на твърде високи и неоправдани цени

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

дева

Денят е подходящ да се фокусиране върху детайлите

Денят е подходящ да се фокусиране върху детайлите.