Майли Сайръс е единствената световна звезда, която следва la Maison

Свързани новини

15.02.2023 12:29

ДА! Майли Сайръс следва софийския клуб la Maison

Видян 3438 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Майли Сайръс е единствената световна звезда, която следва единствен български нощен клуб. la Maison работи от няма и три седмици и вече е сензация за всички онези, които ценят хайкласата във всичко, в това число и по отношение на местата, където излизат.


И отвън, и отвътре, заведението е направено като в Милано, въпреки френското си име. Къщата, както гласи в превод названието, е достатъчно голяма сграда на оригиналния софийски адрес Индустриална 7. Виж снимки тук!


Звучи странно, а всъщност е на един хвърлей място от центъра на София. С кола по късните/ранните часове се стига за няма и 5 минути от паметника Левски или Софийския университет например. Намира се близо до гробищата – между Сточна гара и тях, веднага след тунела.


Недалеч от гробищата са повечето клубове в Милано. Там една подобна мрачна улица – Корсо Комо, която постепенно привлече няколко хайклас заведения, разви цял квартал, който в момента е най-тренди и около който беше вдигнато новото сити на италианската модна столица, включително прочутият по цялата планета озеленен небостъргач. А една фабрика, съвсем до гробищата, е любимо място за ревютата на немалко световни дизайнери, воглаве с Дискуеърд.


Но да се върнем в la Maison, защото е добра идея да кажем, че интериорът в индустриалното помещение е решен именно в стила на декора на ревютата на Дискуеърд в Милано, от които сме предавали и дори сме правили интервю за вас с близнаците в компанията на Фърги.


А вниманието на Майли Сайръс е привлякла пускащата в софийския клуб диджейка от Стокхолм Гун Лундемо. Тя наистина прави много добро парти, както сами се убедихме на мястото на събитието.



Интересно е, че заради близостта до Сточна гара и Централната гара, важен акцент във ВИП зоната са визуализации на модерни проекти за развитието им като архитектурна скица. Иначе основен елемент в дизайна на дискотеката, при това не само по таваните, а и като изображения по стените в големия салон, са стилни полилеи, които са последен писък на модата.


Те отварят визуално пространството за мебелите в ретро стил, като в стара софийска – или миланска – къща. На тях се възцаряват принцеси в облекла – микс от авангард и ретро, които и обикалят наоколо с плюшени играчки в прегръдките си, докато танцуват тук-таме.


Разбира се, нашият фаворит е шампанското меню, което започва с любимото на Оскарите Piper Heidsiеck и надолу продължава с още по-високо ниво мехурчета на щастието.


Цялостното впечатление хем напомня другия храм на нощния живот на същата собственичка с миланското име Editori на ул.Шипка, което е хит на софийската хайкласа вече няколко сезона наред, хем просторът и по-модния стил го прави толкова различно.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

везни