Сентрал Парк Уест

Свързани новини

14.06.2023 11:43

Бившият директор на ФБР с дебютен роман

Видян 1579 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Динамичният трилър „Сентрал Парк Уест“ (изд.Обсидиан) от бившия директор на ФБР и федерален прокурор с автентични детайли за битката с организираната престъпност. Делото срещу прословутия мафиот Доминик д’Амико е на път да приключи, след като важен свидетел дава показания.


Федералният прокурор Нора Карлтън очаква да види обвиняемия зад решетките с доживотна присъда. Той обаче предлага сделка: смекчаване на присъдата срещу информация за убийството на бившия губернатор на щата Ню Йорк.


То е извършено в луксозното му жилище на Сентрал Парк Уест в Манхатън и единственият заподозрян в този момент е съпругата му. Но преди мафиотът да успее да съобщи името на истинския убиец, той е намерен мъртъв с канарче в устата – старо предупреждение на Коза Ностра, че който пропее пред властите, умира. Екипът на Нора и ФБР започват мащабно разследване на престъпния заговор.


„Страхотно четиво! Джеймс Коми познава като петте си пръста света, който описва.“ -Майкъл Конъли. „Изключителен дебютен роман, възвестяващ появата на нов талант в криминалния жанр.“ - Харлан Коубън. Авторът на романа Джеймс Коми (1960 г.) е завършил Факултета по право на Чикагския университет през 1985 г., и е бил адвокат на корпорации в частния сектор, главен федерален прокурор на Ню Йорк, преподавател, писател и лидер. Последният му пост във федералното правителство е директор на ФБР, който заема от септември 2013 г. до уволнението си от Доналд Тръмп на 9 май 2017. Документалният му бестселър „Безусловна вярност: истина, лъжи и лидерство“ излиза през 2018 г. и е екранизиран като телевизионен сериал. Втората му книга „Да спасим правосъдието: истина, прозрачност и доверие“ – също бестселър – е публикувана през 2021 г. „Сентрал Парк Уест“ е първият му трилър.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

лъв

Опитайте се да подобрите отношения


Опитайте се да подобрите отношения или да изгладите