Новият базиран на комби E-Class All-Terrain изглежда много по-привлекателен от модела седан.

Свързани новини

11.09.2023 09:40

Вижте Mercedes-Benz E-Class All-Terrain

Видян 18163 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Новият базиран на комби E-Class All-Terrain изглежда много по-привлекателен от модела седан

Mercedes-Benz току-що показа модел E-Class All-Terrain за това поколение. Това е офроуд версия на модела Estate с по-големи колела, различен бодикит, повдигнато окачване и някои оптимизации за неравни пътища. Новият модел All-Terrain се предлага с въздушно окачване AIRMATIC, задвижване на четирите колела 4MATIC и програма за шофиране извън пътя като стандарт. All-Terrain получава функция „прозрачен капак“ за 360-градусовата камера. Това ще помогне при шофиране по скалисти терени.




Разбира се, външният вид има значение за автомобил като този и затова Mercedes-Benz са направили всичко възможно и са дали на All-Terrain офроуд грубия вид с уникална предна решетка с двойна решетка в Iridium Silver, специални брони, високи лъскав хром за предния и задния предпазител на колелата и тъмносивите облицовки на калниците.




Интериорът се предлага със спортни педали AMG от неръждаема стомана и подови стелки с логото All-Terrain. В противен случай това е същата позната и подобна на пещера кабина като Estate, която е нараснала спрямо модела от последно поколение.





По отношение на дължината All-Terrain е почти същата като версията Estate, но е по-висока с 1496 мм. Освен това има междуосие, което е по-дълго с 22 мм, а ширината е увеличена с 28 мм в сравнение с последния модел. Той се вози на 235/55 R 18, но можете да стигнете до 20 инча(50см).




Въпреки че е съмнително, че Mercedes-Benz Malaysia ще представи модела E-Class All-Terrain, това определено е един от най-готините модели на компанията за масовия пазар. Действителните клиенти са по-привлечени към SUV и кросоувъри. Всъщност новият седан E-Class може да бъде продаден повече от текущото поколение GLC в световен мащаб, ако тенденцията за закупуване на SUV продължи възходящата си траектория.




Подобно на модела Estate, All-Terrain ще се предлага с дизелови, бензинови и plug-in хибридни версии, налични както с 4, така и с 6 цилиндрови двигатели. Производството на автомобили и батерии на Mercedes-Benz е нетно въглеродно неутрално, като енергията, закупена отвън, е 100% от възобновяеми източници. Mercedes-Benz произвежда комби автомобили от 1966 г. All-Terrain е базиран на комби модела, който се произвежда от 2017 г.


Източник: DS&F Drive Safe & Fast



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

близнаци