Lamborghini Revuelto

Свързани новини

04.05.2023 09:54

Вижте Lamborghini Revuelto отблизо

Видян 5122 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Lamborghini разкри наследника на Aventador. Новият най-голям, най-зъл бик от Сант'Агата се нарича Revuelto и се задвижва от хибриден V12, проектиран да отпразнува най-дивата страна на подхода на Lamborghini към вътрешното горене, като същевременно осигурява ежедневни хибридни маниери в града и отговаря на глобалните разпоредби за емисиите. Първият публичен преглед се състоя на изложението Auto Shanghai през април, а Revuelto направи първата си европейска премиера в края на месеца на Седмицата на модата в Милано, където Lamborghini показа и версии на моделите Huracan по случай 60-годишнината. Сега получаваме повече подробности за новия V12 по думите на самия Lamborghini, благодарение на седемминутно видео, наречено "Предизвикателството".
ф
Най-важното е, че получаваме възможност да се запознаем със звуците на Revuelto. Изтекла заявка за регистрация на търговска марка в Европа от началото на тази година постави в YouTube клип с чистия EV режим на Revuelto. Това видео беше забранено, но на 3:10 в този нов видеоклип има извадка, която звучи подобно на изтеклата информация. Той отваря дискусия за техниките, които звуковите инженери са използвали, за да представят новата граница за марката, като тази част завършва с кратък взрив на шум от V12.

Техническият служител Реувен Мор преминава през някои от специалните цифри, определящи Revuelto: карбоновият "монофюзелаж" е съставен от RTM, pre-preg и ковани карбонови влакна и тежи с 10% по-малко от предишната карбонова вана, като същевременно е с 25% по-твърд; а V12 генерира с 30% повече мощност от финалния Aventador, като същевременно отделя с 30% по-малко вредни емисии. Има и анимация на новата осемстепенна скоростна кутия с двоен съединител, в която е разположен електромотор. Замяната на предишната надлъжна трансмисия, разположена между седалките в купето, с компактен агрегат, монтиран зад двигателя, означава възможност за преместване на двигателя напред. Mohr прави впечатление, че преместването е позволило на дизайнерите да добавят подходящ, дълбок дифузьор. Centenario 2017 обаче ни даде възможност да вкусим от това, което имаме сега, включително видимото парче задна гума.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

дева