Бентли Батур

Свързани новини

25.06.2023 08:06

Виж феномена Бентли Батур

Видян 25945 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 3.5000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Официалната програма на Bentley за разработка на предстоящия, силно лимитиран и невероятно луксозен Batur вече е окончателно завършена. Това означава, че автомобилният производител може да започне тежката работа по създаването на 18-те екземпляра на купето, които в крайна сметка ще попаднат в ръцете на клиентите.

Въпреки че производството на Batur е толкова строго ограничено, той си остава истински автомобил, така че Bentley трябваше да гарантира, че може да издържи на всички същите изпитания като по-обикновените модели. Това означаваше създаването на два тестови автомобила, които бяха известни като Car Zero и Car Zero-Zero.

Заедно тези предсерийни Батури изминаха повече от 18 641 мили (30 000 км) в продължение на общо 58 седмици работа по отношение на общата издръжливост. Програмата включваше тестове на представянето на писти за управление и при скорости над 200 мили/ч (322 км/ч), както и тестове за комфорт върху неравни повърхности.


Освен това автомобилите бяха подложени на повече от 600 часа слънчево натоварване, което се равнява на повече от пет години в пустинята на Аризона. Всичките 800 части, които се произвеждат само в Batur, също са тествани за издръжливост.

Въпреки че Bentley е знаело, че автомобилите ще бъдат подложени на тежки изпитания, то все пак е трябвало да ги изработи по същите стандарти като Batur, които сега планира да започне да произвежда за клиенти. Например автомобилът Zero е завършен с поръчкова боя Purple Sector, която се допълва от предни сплитери, странични прагове и заден дифузьор, който е с високо гланцово покритие от естествени влакна.



 



 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

рак