Според подадената в Агенцията за опазване на околната среда на САЩ заявка новата E-класа All-Terrain ще се появи в САЩ през 2024 г

Свързани новини

20.05.2023 08:00

Следващото поколение на Mercedes E-класа All-Terrain е представено с нов език на дизайна

Видян 10413 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Новото поколение на E-класата е тук. Автомобилният производител разкри обновения седан едва миналия месец, показвайки преработения модел. Е-класата с четири врати няма да бъде единственият наличен вариант, като Mercedes подготвя висока версия All-Terrain. Нови, неофициални рендери разчистват камуфлажа, за да разкрият как би могъл да изглежда автомобилът, когато се разчупи.

Очакваме да видим новия дизайнерски език на седана E-класа върху новия вариант All-Terrain. Рендърите показват високопроходимото комби с предната и задната част на седана. Решетката на радиатора е малко по-голяма, отколкото при предишния автомобил, като моделът възприема дизайнерски елементи от електрическите предложения на марката EQ.



По-големите промени са в задната част с удължения покрив на автомобила. Той оформя стилен хеч, който включва новата графика на задните светлини на марката. Предложението All-Terrain се отличава и с облицовката на калниците, модернизираните странични прагове и хромирания дифузьор отзад.


Според подадената в Агенцията за опазване на околната среда на САЩ заявка новата E-класа All-Terrain ще се появи в САЩ през 2024 г. Документът разкрива, че високопроходимото комби ще пристигне в Америка със задвижващия агрегат на E450. Редови шестцилиндров двигател с турбокомпресор и меко хибридно подпомагане задвижва модела E450. Той генерира 375 конски сили и 369 фунта стерлинги въртящ момент.

Е-класата All-Terrain ще се конкурира с A6 Allroad - друго комби с дълъг покрив и висока проходимост, което всячески се опитва да убеди потребителите, че е по-добро от кросоувър. Audi разполага с 3,0-литров V6 двигател с турбокомпресор, развиващ 335 к.с. и 369 Нм въртящ момент, което е по-малко от E450.


Mercedes не е съобщил кога планира да разкрие варианта на E-класа All-Terrain, но изтеклият документ на EPA посочва, че моделът ще се продава през 2024 г., което означава, че може да не се наложи да чакаме още дълго за голямото разкритие. Новата Е-класа All-Terrain вероятно ще струва повече от версията за 2023 г., която започва от 68 995 долара (цената включва и таксата за дестинация от 1 095 долара).


E-Class All-Terrain не е единственият друг вариант на модела, който очакваме. Автомобилният производител трябва да разкрие и AMG E63, който може да развива около 700 конски сили от своя хибриден 3,0-литров редови шестцилиндров двигател. Това е повече от 603 к.с. на настоящия AMG. 


Източник: motor1.com


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

рак