2024 Mercedes-Benz E-Class

Свързани новини

26.04.2023 09:50

2024 Mercedes-Benz E-класа е насочен към технически ориентирани купувачи

Видян 6506 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Mercedes-Benz скача в бъдещето с авангардни електрически автомобили като EQE и EQS, но автомобилният производител не е забравил моделите, които изградиха неговото наследство.


Сега той вдъхва нов живот на дългогодишния седан E-класа за 2024 г. Новото поколение носи гама от хибридни задвижващи агрегати и футуристичен интериор, който може да бъде оборудван с три екрана и камера за селфита.


За разлика от електрическите автомобили на Mercedes с форма на сапунена лента, E-класата от 2024 г. запазва по-традиционните пропорции на седан с три кутии, с отдръпнат назад салон и дълго съотношение между предния капак и оста. Все пак E-класата е визуално свързана с EQE чрез черната лайстна между фаровете и радиаторната решетка.



Задните светлини се отличават с два звездообразни елемента от двете страни на корпуса в цяла ширина. Гладката каросерия нараства с няколко сантиметра по-широко в сравнение с отиващия си седан, а Mercedes изтъква подобрено вътрешно пространство благодарение на малко по-дългото междуосие.

Технически характеристики на интериора

Въпреки че Е-класата от 2024 г. ще се предлага стандартно с два дисплея, високотехнологичният интериор, видян тук, демонстрира опционален трети екран пред пътника, в резултат на което голямо стъкло се простира през останалата част от арматурното табло. Подобна конфигурация в EQS е наречена "Hyperscreen", но Mercedes понижи статута на екрана в E-класата до просто "Superscreen". Mercedes твърди, че моделите на E-класа, оборудвани с два екрана, имат голям декоративен елемент от дясната страна на арматурното табло, но не предостави снимки, показващи тази настройка.



 




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

козирог