Очакваме Mercedes-Benz E-класа 2024 да предлага хибридно задвижване, но компанията все още не е загатнала за никакви подробности за изпълнението.

Свързани новини

11.04.2023 10:00

Вижте Mercedes-Benz E-Class Sedan от 2024 г.

Видян 7713 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Mercedes-Benz предостави първи поглед към предстоящата Е-класа през 2024 г., като разкри технологичния интериор на луксозния седан. Сега Mercedes официално обяви, че следващото поколение E-класа ще дебютира на 25 април и подразни модела със сенчесто изображение на профила му.

Докато електрическите седани на Mercedes-Benz придобиват плавна, подобна на медуза форма, E-класата от 2024 г. изглежда ще запази по-традиционни пропорции на седан, с по-дълъг капак и по-изправена предна част. Страничният изглед разкрива също така ясна характерна линия по цялата дължина, която преминава от предните до задните светлини. Налице е и наклонена линия на покрива.

Интериорът на новата E-класа ще бъде оборудван с опционалния Hyperscreen на Mercedes, който добавя втори дисплей, разположен срещу предния пътник, за стрийминг и игри в движение. Съдържанието ще бъде закрито, ако камерите за проследяване на погледа забележат, че водачът гледа към развлекателната система на пътника. Когато е паркиран, автомобилът ще ви позволява да сърфирате в интернет и дори да се присъединявате към срещи в Zoom благодарение на вградената камера на арматурното табло.

Очакваме Mercedes-Benz E-класа 2024 да предлага хибридно задвижване, но компанията все още не е загатнала за никакви подробности за изпълнението.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

телец