2025 BMW X3

Свързани новини

26.11.2023 08:45

Шпионски снимки на 2025 BMW X3

Видян 18656 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Феновете на BMW живеят в интересна времева линия, като вземете предвид, че се тестват два напълно различни модела X3. Единият ще бъде напълно електрически iX3 на специалната платформа Neue Klasse, докато другият ще се придържа към бензинови, дизелови и плъгин хибридни задвижвания на архитектурата CLAR. След като видяхме атрактивното (но спекулативно) представяне на iX3 вчера, съвсем естествено е да имаме неофициален поглед върху луксозния кросоувър с конвенционално задвижване.

След като BMW отдели X3 от iX3, се очаква двете да изглеждат значително по-различно. Първият ще бъде по-скоро същият, като възприеме еволюционен външен вид, докато вторият ще въведе нов дизайнерски език, предварителен от концепцията Vision Neue Klasse. Спекулативното изобразяване, приложено тук, е след скорошни шпионски снимки на базирания на CLAR модел, който изглежда крие познат вид. Останахме с впечатлението, че дизайнерският екип няма да поеме никакви рискове. Човек би казал, че това е нещо добро, тъй като някои от скорошните автомобили са били случайни.




Говори се, че следващото поколение X3 с кодово име G45 ще създаде още един M Performance вариант, наречен M50, но вече не пълномаслен M. Чуваме, че BMW възнамерява да освежи номенклатурата, като премахне буквата „i“ от бензиновите версии, докато дизелите ще запазят „d“. Освен това се очаква плъгин хибридите да запазят "e." От електрическа страна, iX3 също може да получи M Lite обработка и дори истинско M производно.

Настоящият X3 е сред последните модели със старата информационно-развлекателна система, така че се разбира, че неговият заместител ще премине към най-новия iDrive и неговия чифт екрани, монтирани на арматурното табло, включващо минимално комутационно устройство. Новото поколение може да предложи по-просторен интериор, тъй като смятаме, че BMW възнамерява да увеличи размера на автомобила сега, когато разширеният X1 се простира на 4,5 метра.

Нов X3 обикновено означава, че X4 е зад ъгъла, но това няма да е така. Получихме информация от "кухнята", че BMW няма да прави друго поколение на кросоувър-купе с двигатели с вътрешно горене. Въпреки това електрически iX4 изглежда е в етап на планиране. Междувременно се казва, че следващото поколение X3 с мощност ICE ще влезе в производство през август 2024 г.


Източник: bmwblog.com



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

телец