Свързани новини

29.12.2011 13:04

Пускат айФон 5 най-рано през есента на 2012-та

Видян 2164 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Смартфонът айФон 5 (iPhone 5) на американския технологичен гигант Епъл (Apple) ще бъде пуснат в продажба най-рано през есента на 2012 година, съобщи ИТАР-ТАСС, цитирани от БТА.


Устройството ще има нов дизайн, по-голям екран и скорост на предаване на данни, отговаряща на стандарта 4 Джи (4G) - над 100 Мегабита в секунда. Това съобщи снощи интернет изданието Би Джи Ар (Bou Genius Report), специализирано в новините в сферата на високите технологии и новите електронни продукти, които са обект на силно търсене, пише Дарик.


Според информация на изданието лицевият панел на айФон 5 ще има приставка от гума или пластмаса. Задният панел също ще бъде изменен. Епъл е усъвършенствал и антената, която при предишните модели е скрита в рамката на корпуса и при определен наклон има проблеми с приемането на сигнали.


Предишният модел на смартфона - айФон 4 Ес (IPhone 4S) бе пуснат в продажба на 14 октомври и още през първите три дни в САЩ и още шест страни в света бяха продадени над 4 млн. устройства, припомня ИТАР-ТАСС.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

рак