Свързани новини

26.08.2023 08:30

Дебют за Bentley Bentayga Mulliner с удължено междуосие

Видян 8397 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Британският производител на луксозни автомобили заявява, че Bentayga Mulliner е най-луксозното предложение от марката с акцент върху повече пространство в кабината за пътниците.

Bentayga Mulliner предлага задно отделение, налично в конфигурации 4+1 и 4 места, оборудвано със спецификацията Airline Seat на Bentley като стандарт

Двигателят развива максимална скорост от 289 км/ч и ускорява от 0 до 96 км/ч само за 4,5 секунди.

Екстериорният дизайн на автомобила включва изключителни 22-инчови джанти Mulliner, уникална предна решетка "Double Diamond" и хромирани акценти

Bentley представи Bentayga Extended Wheelbase (EWB) Mulliner, поставяйки нов стандарт за луксозни SUV автомобили. Този флагмански SUV осигурява повече пространство в кабината от своите луксозни аналози, предлагайки подобрена атмосфера както за водачите, така и за пътниците. EWB е 7 инча по-дълъг от Bentayga със стандартен размер, но това не е просто разтягане: Bentley създаде около 2500 нови части за големия Bentayga.

Bentagya Mulliner е удължен със 7 инча за увеличено пространство за пътниците отзад.




Що се отнася до екстериорния дизайн, колата се предлага с 22-цолови джанти на Mulliner, предна решетка "Double Diamond" и хромирани акценти. Пускането на пазара включва опцията за Mulliner Blackline Specification, която включва лъскави черни обработки за екстериорни елементи, капачки на огледалата и лъскави черни 22-инчови джанти, с изключение на значките на Bentley.

Под капака Bentayga EWB Mulliner се задвижва от мощния 4,0-литров V8 двигател на Bentley, осигуряващ 542 к.с. и 770 Nm въртящ момент. Този двигател задвижва SUV-а до максимална скорост от 289 км/ч и ускорява от 0 до 96 км/ч за 4,5 секунди. Неговото шаси включва Bentley Dynamic Ride, управление на задните колела и трикамерни въздушни пружини.

Опциите за интериор и екстериор за луксозния SUV са безкрайни.




Задното отделение се предлага в конфигурации 4+1 и 4 места и включва спецификацията на Bentley Airline Seat. С 22-посочни настройки, система за автоматично наблюдение на климата и технология за постурално регулиране. Задните седалки могат да се накланят до почти 40 градуса, за да предложат повишен комфорт на пътниците отзад. Кабината има осветени триизмерни стъпала и дълбоки стелки Mulliner. Предлага селекция от осем подбрани трицветни комбинации. Този трицветен дизайн е отличителна черта, запазена за върховите модели на Bentley. Собствениците могат също да създават свои собствени интериори по поръчка, което води до близо 4000 трицветни цветови комбинации за интериора.

Интериорът се предлага с фурнир Grand Black, сребрист надпис Mulliner и силует Bentayga. Bentley Diamond Illumination, постигнато чрез LED светлини и перфорирана кожена тапицерия. Централната конзола включва часовник Mulliner, обрамчен от хромирани вентилационни отвори. Часовникът показва посребрено лице с безел.

По отношение на устойчивостта, Bentley представя иновативна кожа Olive Tan. Всъдеходът също така разполага с устойчиви подложки с дълбок косъм, направени от 100 процента чиста вълна, както и 100 процента рециклирани найлонови килими в кабината.



Източник: carandbike.com



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

овен

Ден да се съсредоточите върху професионалния си живот

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Ден да се съсредоточите върху професионалния си живот