Свързани новини

10.12.2013 15:25

Бърз и остър: Super PLS монитор с 3.6 милиона пиксела от AOC

Видян 1789 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Специалистът при дисплеите  AOC показа нов 27" (68.6 см) Super PLS монитор. Този модерен екран с LED подсветка от професионалната линия на AOC е с WQHD резолюция от 2560 x 1440 пиксела. Моделът предлага зашеметяващо остри изображения за взискателните домашни потребители и професионалисти. Яркият q2770Pqu е снабден с цял набор от конектори, пълна ергономична гъвкавост и няколко допълнителни предимства, за да осигури върхово преживяване на потребителите.


 


Голям, супер детайлен, напълно ергономичен:


AOC q2770Pqu притежава резолюция от 2560 x 1440 пиксела и време за реакция 5 ms


Невероятно остър


q2770Pqu предоставя на потребителите над 3.6 милиона пиксела – почти двойно повече от конвенционалните Full HD модели. Професионалистите и взискателните офис ползватели ще оценят допълнителните детайли, които осигурява WQHD (Wide Quad High Definition) резолюцията на 27" (68.6 см) екран. Планове, таблици, фотографии, видео и - благодарение на времето за реакция от 5 ms – дори игрите се изобразяват кристално чисто, както никога досега. Super PLS (Plane-to-Line Switching) е дисплейна технология с подчертано висока яркост и широки зрителни ъгли. Върховият панел на q2770Pqu осигурява впечатляваща стабилност на цветовете при ъгли на наблюдение до 178° (по вертикала и хоризонтала) и осветеност до 300 cd/m² за използване в среди с ярка околна светлина.


Чудесно оборудване и ергономия


AOC снабдява своя q2770Pqu с множество конектори за максимално удобство на потребителите. PLS моделът получава сигнали от VGA, DVI-D и HDMI източници, а в допълнение предлага и DisplayPort. Практичен: q2770Pqu идва с вградени говорители и USB хъб, интегриран в рамката. Флаш драйвове, цифрови камери, външни твърди дискове и всякакви USB джаджи могат да бъдат свързани към четирите порта (два USB 2.0 и два USB 3.0). Стойката на монитора предлага пълна ергономична гъвкавост, включително настройка по височина до 130 мм, както и накланяне, завъртане и обръщане (завъртане на 90°до портретен режим), което позволява комфортна работа с големи таблици, документи и при редактиране на изображения.


Сертификати


Независимо от високата си резолюция, q2770Pqu покрива взискателни стандарти като EPEAT Silver, TCO 6.0 и Energy Star 6.0. Благодарение на LED подсветката на панела, консумацията на енергия не превишава 29 W, което е доста скромно за 27-инчов монитор. Интелигентния софтуер като “e-Saver” и “Eco Mode” помагат за допълнително намаляване на цената на изразходваната електроенергия.


Като за всички свои монитори, AOC предлага 3-годишна гаранция за своя WQHD модел. Препоръчителната крайна цена на q2770Pqu 1090 лв. Очаква се той да бъде наличен през януари 2014 г.


За AOC:


AOC е една от глобалните топ марки на пазара на дисплеи. Високото качество, първокласният сервиз, атрактивният дизайн, грижата за околната среда и иновативността на продуктите, предлагани на конкурентни цени, са причините, поради които все повече потребители и дистрибутори имат доверие в марката AOC. Изключително широкото портфолио от компютърни дисплеи е спечелило множество награди. AOC е подразделение на TPV Technology Limited – най-големият производител на дисплеи в света. AOC обслужва пазарите в Западна Европа, Средния Изток и Африка чрез централата си в Амстердам. Източноевропейският пазар и страните от ОНД се обслужват от локален офис в Прага. AOC работи с всички големи IT дистрибутори и риселъри посредством мрежата си от локални търговски екипи.



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

стрелец