Bentley Motors си партнира с Dezer Development - чието портфолио от маркови недвижими имоти включва Porsche Design Tower, Residences by Armani/Casa и др. - за първата в света резиденция с марка Bentley, а с това идват и изключителни удобства като асансьор за автомобили с място за до четири автомобила в апартамент.

Свързани новини

17.03.2023 10:43

Автоасансьор от улицата до хола в блока на Бентли

Видян 4892 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Дългоочакваният проект Bentley Residences Miami ще дебютира през 2026 г. , но дотогава бяха обявени няколко атрактивни удобства и жилищни характеристики, които със сигурност ще привлекат собствениците на жилища, желаещи да се преместят в слънчевия щат.

Bentley Motors си партнира с Dezer Development - чието портфолио от маркови недвижими имоти включва Porsche Design Tower, Residences by Armani/Casa и др. - за първата в света резиденция с марка Bentley, а с това идват и изключителни удобства като асансьор за автомобили с място за до четири автомобила в апартамент, съобщава robbreport.com.


Жилищата, чиито цени започват от 4,2 млн. долара, ще предлагат асансьор, наречен "Dezervator", по името на Dezer Development. Този асансьор транспортира автомобили и пътници от пътя до жилището ви, което означава, че може дори да не ви се налага да използвате централния вход на сградата.


Личният асансьор за автомобили ще стига до жилищата на всеки етаж, включително до последния етаж, който се намира на 61-ия етаж или на 228 метра, и ще има място за до три или четири автомобила на апартамент.




Подобно на нещо от футуристичен филм, асансьорите разполагат с иновативна хидравлична система, която притиска автомобила за гумите му и го издърпва на върха на роботизирана совалка. След това автомобилът се транспортира нагоре или надолу до съответния етаж. Всяко гаражно пространство се свързва директно с жилището ви и разполага със станции за зареждане на електрически автомобили за до четири превозни средства. Гаражите в апартамента са свързани директно с жилището ви.



 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

рак