Nissan X-Trail

Свързани новини

04.11.2023 08:00

5 нови SUV, идващи през 2024 г.

Видян 10937 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В списъка с нови SUV, идващи през 2024 г., ние обяснихме за моделите, които вече са били "шпионирани" по време на тестове в Индия. Предстоящите SUV от производители като Tata, Mahindra, Hyundai, Kia и Nissan фигурират в тази статия, тъй като те се доближават до своето стартиране на пазара следващата година.

1. Tata Curvv:




Tata Motors ще пусне първо електрическата версия на Curvv през първата половина на 2024 г. и вече е забелязана да се тества многократно. Curvv EV ще се предлага с голям пакет батерии, способен да измине пробег от над 500 км, докато 4,3-метровият ICE вариант ще се конкурира със средни SUV-ове като Hyundai Creta и Kia Seltos.

2. Kia Sonet Facelift:




Обновената Kia Sonet ще бъде представена в началото на 2024 г. и ще продължи да се задвижва от 1.2L NA бензин, 1.0L турбо бензин и 1.5L дизелов двигател. Основните промени обаче ще настъпят отвън и вътре в купето. Той ще получи напълно преработена предна част и задна част, докато интериорът ще бъде по-престижен с добавянето на нови функции и технологии.

3. Фейслифт на Hyundai Creta:




Най-голямото представяне на Hyundai за 2024 г. несъмнено ще бъде фейслифтът Creta. Най-продаваният среден SUV в страната ще получи напълно обновен екстериор и интериор, докато списъкът с оборудване ще включва ниво 2 ADAS и други нови функции. Нов 1,5-литров турбобензинов двигател с мощност 160 к.с. и 253 Нм също ще се присъедини към гамата.

4. Mahindra XUV300 Facelift & 5-Door Thar:




Фейслифтираният Mahindra XUV300 ще получи ревизии на дизайна в съответствие с предстоящата гама BE и съществуващия XUV700, тъй като решетката, фаровете и DRL ще бъдат чисто нови. Бронята отпред и отзад, частта на задните светлини и алуминиевите джанти също ще бъдат преработени. Интериорът ще стане по-модерен и луксозен, за да се конкурира стабилно с модерни конкуренти като Tata Nexon и предстоящата Kia Sonet.


5. Nissan X-Trail:




Nissan X-Trail получи забележителна актуализация по-рано тази година и ще се конкурира със Skoda Kodiaq, Jeep Meridian и VW Tiguan при пристигането си в Индия. Седемместният автомобил може да използва бензиново/хибридно задвижване или технологията за разширяване на пробега e-Power може да бъде въведена при пускането на пазара следващата година.




Източник: GaadiWaadi.com



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

близнаци