2025 Porsche 911

Свързани новини

24.02.2024 08:01

2025 Porsche 911

Видян 2482 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Инженерите на Porsche провеждат тестове на прототипи за обновената гама 911, а последният тестови автомобил най-накрая свали камуфлажното облекло.

По-рано ви представихме шпионски снимки на прототипи на актуализираните модели 911 Turbo, 911 Turbo S и 911 Carrera Cabriolet. Последните ни снимки показват нещо, което изглежда като актуализираното купе 911 Carrera.

Актуалното поколение 911 от 992 г. се появи през 2019 г. като модел за 2020 г., първоначално във варианти Carrera и Turbo. Това актуализирано 911, известно вътрешно като 992.2, ще се появи за 2025 моделна година. Дебютът трябва да се случи скоро, а появата в шоурума ще последва по някое време през следващата година.



Промените в стила са леки, тъй като прототипът разкрива нов дизайн на предния капак с по-големи въздухозаборници с вертикални клапи, които вероятно са активни. Има също така нови вътрешни елементи за фаровете, а мигачите вече са интегрирани с фаровете, вместо да се намират на предния капак, както е при сегашния дизайн.

В задната част задните светлини са с нов дизайн с двойни ленти. Забелязваме и нов дизайн на задния дифузьор, както и накрайници на изпускателната система, монтирани по-близо до центъра. Преместването на ауспуховите накрайници подкрепя слуховете, че с тази актуализация може да бъде представен нов двигател, по-конкретно по-голям агрегат с атмосферно пълнене като 4,0-литровия плосък шестцилиндров двигател на Porsche, предлаган в гамата на 718, чиято мощност започва от 394 к.с. Настоящите модели Carrera се предлагат с 3,0-литров плосък 6-цилиндров двигател с два турбокомпресора, чиято мощност започва от 379 к.с.



Слуховете имат известно основание. Франк Щефен Вализер, главен инженер на Porsche за модела 911, заяви в интервю за 2020 г., че новите правила за емисиите, планирани за Европа около средата на десетилетието, ще доведат до завръщане на по-големите двигатели в полза на намалените агрегати. Новите правила очевидно имат за цел да се постигне съответствие между лабораторно тестваната икономия на гориво и реалните стойности.

Очакваме с тази актуализация да бъде добавена и хибридна опция за Carrera. Актуализираното Turbo също трябва да има хибридна опция.

Снимките на интериора разкриват променен дизайн на арматурното табло. Porsche планира да добави по-голям екран за инфоразвлекателни системи и нов клъстер с измервателни уреди, който ще бъде изцяло дигитален, както в Taycan. Сегашният дизайн се придържа към аналогов индикатор за централно разположения тахометър. Изглежда, че няма да има промяна в дизайна на сегашния скоростен лост на автоматичната трансмисия с двоен съединител, който наподобява електрическа самобръсначка.

Източник: motorauthority



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

риби