Оригиналният Mercedes-Benz G-класа се задържа на пазара в продължение на четири десетилетия и през годините получи многобройни актуализации, за да запази свежестта си, преди да бъде изцяло преработен за моделната 2019 г.

Свързани новини

02.03.2024 08:01

2025 Mercedes-Benz G-класа с актуализации

Видян 4660 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 4.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Оригиналният Mercedes-Benz G-класа се задържа на пазара в продължение на четири десетилетия и през годините получи многобройни актуализации, за да запази свежестта си, преди да бъде изцяло преработен за моделната 2019 г. Не е ясно колко дълго Mercedes планира да държи сегашната G-класа, преди да й даде нов дизайн, но изглежда, че автомобилният производител поне ще дава периодични актуализации на автомобила по подобен начин на неговия предшественик.

Камуфлажни прототипи на обновената G-класа са забелязани отново при тестове. Виждаме променени предна и задна част. Прототипът е за обикновената G-класа, но актуализираният AMG G 63 също е на тестовете.



По-голямата промяна е вероятното премахване на V-8 във версиите на G-класата, които не са AMG, тъй като се очаква в обновената G-класа да бъде заменен с редови шестцилиндров двигател и леко хибридна комбинация. През юни миналата година в чужбина беше представена версия G 500 V8 Final Edition. В САЩ G 500 е обозначен като G 550 и Mercedes все още не е казал дали G 550 също ще смени V-8 с редови 6-цилиндров двигател, но този ход е вероятен.

V-8 ще остане в AMG G 63, въпреки че с тази актуализация ще бъде съчетан с леко хибридна система. Въпреки че все още не е потвърдено, на по-късна дата може да бъде добавена опция за плъгин хибрид. Базираната на V-8 plug-in хибридна система вече се предлага в AMG S 63 E Performance и GT 63 S E Performance 4-Door Coupe. Тя съчетава познатия 4,0-литров V-8 двигател с два турбокомпресора с електромотор на задния мост за комбинирана мощност от близо 800 к.с.

Дебютът на обновената G-класа е планиран за тази година като модел от 2025 г. за американския пазар. Електрическият EQG, който ще предлага четири мотора, също е в процес на тестване и се очаква да се появи приблизително по същото време.

В крайна сметка Mercedes ще пусне на пазара малка G-класа. Тя трябва да бъде с електрическо задвижване по-късно през това десетилетие.



Източник: motorauthority



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

близнаци