Разкритият миналата пролет SUV Maybach EQS е новото попълнение в гамата на Mercedes за 2024 г., а автомобилният производител потвърди начална цена от 181 050 USD.

Свързани новини

31.03.2024 08:01

2024 Mercedes-Maybach EQS 680 SUV

Видян 13435 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Разкритият миналата пролет SUV Maybach EQS е новото попълнение в гамата на Mercedes за 2024 г., а автомобилният производител потвърди начална цена от 181 050 долара.

Има само един клас - EQS 680 SUV, но има много опции, които бързо ще надуят цената над 200 000 USD.

Всички версии се предлагат с един и същ задвижващ агрегат, в този случай с двумоторно задвижване на всички колела с максимална мощност 649 к.с. или достатъчно за ускорение от 0 до 100 км/ч за 4,1 секунди и максимална скорост от 210 км/ч.



Макар че тези цифри не са никак за пренебрегване, акцентът тук е върху комфорта. Например автомобилът се предлага стандартно с пневматично окачване с непрекъснато регулируеми амортисьори, уредба Burmester 4D Surround с 15 високоговорителя и Dolby Atmos, както и 56-инчов интерфейс за управление Hyperscreen на Mercedes, който обединява няколко екрана в едно цяло. Един от екраните е за информационно-развлекателната система, която е настроена така, че приблизително 80% от най-често използваните функции да са достъпни директно от началния екран.

Купувачите на SUV EQS 680 могат да изберат и пакет за задни седалки Executive, който може да бъде добавен безплатно. Пакетът сменя стандартната конфигурация от пет места и я заменя с четири, като задните седалки се състоят от две отделни места с достъп до сгъваеми масички, подгрявани и охлаждани поставки за чаши и подлакътник с отопление. Включен е и диспенсър за ароматизатори в салона.



Купувачите с допълнителни средства за харчене могат да добавят дизайнерски пакет Maybach Night Series в комбинация с пакета Executive за задните седалки. Този допълнителен пакет струва 25 000 долара и добавя уникални 21-инчови джанти, облицовка от орехова дървесина с шарка рибена кост, кожа напа, розовозлатни акценти в предните светлини и др.



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

козирог

Днес ще се окажете по-фокусирани върху външния си вид

Днес ще се окажете по-фокусирани върху външния си вид,