2024 Jaguar Cars
01/06

Свързани новини

23.10.2023 09:40

2024 Jaguar Cars: Сбогуване с F-Type и запазване на свежия XF

Видян 15282 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Не се плашете от ограничения избор на нови автомобили на Jaguar. Автомобилният производител има големи планове в движение да продава акумулаторен електрически вариант на всяко превозно средство в своята гама до 2030 г. и да предлага само електромобили до 2036 г. Междувременно портфолиото на Jaguar включва E-Pace, F-Pace и I-Pace SUV. в допълнение към автомобилите XF и F-Type. Автомобилният производител празнува 75 години спортни автомобили тази година, което означава, че пуска специалното издание на червения килим за F-Type, единственият му модел с две врати. Междувременно единственият седан на Jaguar също получава леки подобрения за новата моделна година. Прочетете, за да разберете какви промени предстоят за автомобилите Jaguar от 2024 г., както и какво предстои.





Единственият седан на Jaguar е 2024 XF, като цена е между E-Pace и F-Pace SUV. За новата моделна година базовият S модел го няма. Купувачите все още могат да избират между два двигателя, единият с 246 к.с., а другият с 296 "понита". Пакетът Black Exterior е стандартен за 2024 г., както и електрическо регулируема кормилна колона, отопляем волан, повече USB портове на втория ред и 30-сантиметров цифров инструментален панел.





Докато Jaguar празнува 75 години от наследството на спортните автомобили, той представя специално издание на своето купе и кабриолет F-Type. F-Type 75 и F-Type R 75 получават възпоменателна емблема, гланцирани черни 50-сантиметрови джанти, уникална интериорна схема, тапицерия от синтетичен велур и по-леки тънки седалки. Всички F-Type купета и кабриолети, които се доставят оборудвани с двигател V-8 с компресор, произвеждащ 444 к.с. или 575 к.с., получават черен екстериорен пакет, помощ при мъртви зони, двузонов климатроник и отопляем волан като стандарт оборудване. За съжаление, това е последната година на Jaguar F-Type, така че вземете един, ако имате средства и винаги сте искали такъв.




Jaguar ще започне своето изцяло електрическо съживяване с 2025 Jaguar GT, мощен EV, който е планиран да бъде най-мощният сериен автомобил, създаван някога от автомобилния производител. Засега всичко, което знаем е, че Jaguar GT ще развие доста над 600 к.с. и ще се предлага стандартно със задвижване на всички колела. Този автомобил Jaguar ще има пробег от 692 км по европейския цикъл WLTP и ще може да компенсира пробег от 321 км от 15-минутно зареждане.



Източник: Motortrend



Етикети
, , , , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

дева

Днешният ден подчертава важността на оригиналността

Днешният ден подчертава важността на оригиналността,