Гамата на Ford Mustang Mach-E GT за 2024 г. ще стане още по-голяма.
01/03

Свързани новини

25.01.2024 09:45

2024 Ford Mustang Mach-E GT в бронз и увеличена производителност

Видян 8498 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Гамата на Ford Mustang Mach-E GT за 2024 г. ще стане още по-голяма. Това е така, защото Ford добавя нов визуален пакет от опции, ексклузивен за високоефективната версия на електрическия кросоувър. Наречен пакет Bronze Appearance, допълнителните екстри правят точно това, което подсказва името, и променят някои от акцентните цветове на автомобила.

Пакетът променя цвета на предната решетка на кросоувъра на бронзов, добавя 20-инчови алуминиеви джанти с цвят "Sinister Bronze" и включва външни емблеми в същия цвят. В съчетание със зелената боя Eruption Green на снимките на Ford бронзовите елементи изглеждат доста красиви. Пакетът "Бронз" може да се комбинира само с три екстериорни цвята: Shadow Black, Star White Metallic Tri-Coast и Eruption Green.



В допълнение към промените във външния вид, Ford също така се закани да предложи опционално повишаване на производителността в комбинация с пакета Bronze. Подробностите са оскъдни, но според производителя допълнителното подобрение ще направи бронзовата версия най-бързата версия на Mach-E до момента. В сегашния си вид Mach-E GT Performance с 480 к.с. не е никакъв проблем. По време на нашите тестове ускорихме до 60 мили/ч само за 3,7 секунди, но Ford обещава, че този ъпгрейд ще го накара да ускорява още по-бързо.

Поръчките за Mach-E 2024 ще започнат по-късно тази зима, а началната цена на Mach-E GT AWD с акумулаторна батерия с удължен пробег и пакет Bronze Appearance е 62 885 USD. Неуточненият ъпгрейд на представянето ще струва допълнително, но ще трябва да изчакаме, за да получим повече подробности за това какво включва той.





Източник: caranddriver



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

стрелец

Докато се занимавате с финансови въпроси

Докато се занимавате с финансови въпроси и грижи за