Новият

Свързани новини

30.09.2023 08:00

2024 Bentley Bentayga с нова решетка

Видян 5935 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Шикозният луксозен SUV също така получава нови 53-сантиметрови джанти и осем нови опции за боядисване, което увеличава избора на цвят до 112.

Четири години след последния си фейслифт Bentley реши, че е време да освежи Bentayga за 2024 г.


Актуализациите са многофункционални, подчертани от добавеното управление на задните колела като стандарт за облицовките S и Azure и като опция за по-ниските облицовки.


Придържайки се към репутацията на Bentley с възможност за персонализиране, има нови 53-сантиметрови джанти с три налични покрития, както и осем нови опции за боядисване, с което общият брой възможности за избор на боя достига 112.

Bentayga SUV е най-популярното превозно средство на Bentley - не е изненада, като се има предвид привидно безкрайното търсене на ултралуксозни SUV. Изминаха четири години, откакто Bentley за последно освежи Bentayga и с навлизането в моделната година 2024 SUV от висок клас се обновява отново.

Повечето от промените са съсредоточени около новите стандартни и допълнителни функции, въпреки че предната решетка се отказва от вертикалните си ламели в полза на нова мрежеста решетка, която съответства на предния край на наскоро актуализирания Flying Spur. Системата за управление на задните колела от модела с удължено междуосие е пренесена за Bentayga със стандартна дължина. Той ще бъде стандартен за нивата на оборудване Azure и S и ще бъде опционален за останалата част от гамата.




Bentley има нещо като репутация за персонализиране и за да бъдем честни, компанията влага парите си на устните. Bentayga 2024 добавя нови 53-сантиметрови, които се предлагат в три покрития. Има и осем нови цвята боя, седем от които са сатенени бои. Тези нови опции за боя довеждат общия брой възможности за избор на външна боя до 112.

Удобните Airline Seats от модела с удължено междуосие също си проправят път към останалата част от гамата като опция. Това са задните седалки, които предлагат 22 различни равнини на регулиране и режим Relax, който се накланя на 40 градуса, като същевременно избутва седалката на предния пътник от пътя и разгръща поставка за крака.




Има още повече удобства, насочени към задните седалки, за обновения Bentayga. Според Bentley, след като пътник на задната седалка избере температура с автоматичните климатични контроли, системата измерва температурата на пътника и повърхностната влажност на всеки 25 милисекунди и се коригира съответно. Новата система за регулиране на позата съответства на позицията на седене на пътника и точките на натиск и може да приложи 177 индивидуални промени на налягането в шест независими зони, за да предпази тялото на пътника от умора.



Източник: caranddriver



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

близнаци

Днес е подходящ момент да изследвате подсъзнателния си ум

Днес е подходящ момент да изследвате подсъзнателния